Full a turnre 55-el NL
Sziasztok!
Mia véleményetek erről a lejátszásról?
Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.30 BB (6 handed) Full Tilt Converter Tool from http://www.flopturnriver.comFlopTurnRiver.com (Format: Plain Text)
Button ($54.05)
SB ($54.60)
Hero ($88.50)
UTG ($136.05)
MP ($60)
CO ($66)
Preflop: Hero is BB with :5c: :5d:
UTG calls $0.30, 2 folds, SB completes, Hero checks.
Flop: ($0.90) :Jc: :Js: :7h: (4 players)
SB checks, Hero checks, UTG checks.
Turn: ($0.90) :5h: (4 players)
SB checks, Hero bets $0.9, UTG calls $0.90, SB folds.
River: ($2.70) :3h: (3 players)
Hero bets $5, UTG raises to $33.9, Hero raises to $92.3 (All-In), UTG calls $53.40.
Final Pot: $182.30
Az ellenfél olyan 45/17/1,8/50 stattal rendelkezett, néhány körrel előtte 245AK riveren még visszaemelt kb. 20 usd-t A5-el, az egylapos sorom ellen.
A riveren 2,70 potba 5 usd-t emeltem, azon az alapon hogy bármilyen J-vel kifizet.
Köszi a válaszokat: Z
riveren csak callolnám a reraise-t
Nekem tetszik. A 45%-os rangebe, azért minden extra-szemét nincs benne, J7-, 77-től kell csak tartani, de flusht mindenképp, és JQ+-tól nyugodtan játszahatja így.
Személy szerint kockázatkerülőbb vagyok a river visszaemelésnél, de sztem nem hiba.
Nekem tetszik. A 45%-os rangebe, azért minden extra-szemét nincs benne, J7-, 77-től kell csak tartani, de flusht mindenképp, és JQ+-tól nyugodtan játszahatja így.
Személy szerint kockázatkerülőbb vagyok a river visszaemelésnél, de sztem nem hiba.
Amit írtál az ellenfélről, az alapján egyértelmű a játékod. J7, J5, J3 lapokkal, még egy ilyen stattal rendelkező játékos is viszonylag ritkán fog limpelni UTG-ről. Viszont erre a riverre elég sok lapot játszhat meg így a róla adott leírás alapján. Az all in-re meg ezek közül valszeg 99%-kal call-olni is fog, hiszen fish.
A riveren gondolkodás nélkül rátoltam, de miután az ellen :4h: :6h: -ot mutatott kétségeim támadtak a lejátszást illetően. Végül arra jutottam amit kanrich és w2p ír, hogy ez ellen a játékos ellen all-in kell menni és kész. Adhatja bármilyen J-vel illetve egy csomó backdoor flush-el.
Köszi a válaszokat.:)
Bad beat
Feltételeztem, hogy elbuktad, a vesztes partik jobb eséllyel kerülnek a fórumra kérdésként, hisz mindannyian az itteni játékunkat illetően sokkal bizonytalanabbak vagyunk. De én az alapján, amit erről az ellenfélről írtál mindig úgy játszanám a partit, ahogy azt te is tetted. Hosszú távon nyersz vele. Jó játékos ellen meg csak call.
szerintem hibatlan lejatszas volt, ezzel nem lehet mit csinalni