Full, potkontroll??? NL50 SH
Lenne egy furcsa kérdésem hozzátok!
Van egy örök dilemmám de nem tudom igazából mi a helyes!Lehet ,h jól játszom meg az ilyen kezeket de lehet ,h a bad beat szériám üledéke a dolog és teljesen rossz amit csinálok!?
Tehát!
Tegnap pl volt egy hand amikor BB 55 van nálam!
CO raise $2 , Button call $2 , SB call $1,75 és Overcome69 call $1,5!
Pot $8
Flop KKJ tricolor!
Flop mindenki chack!
Turn 5!
SB chack,Overcome69 raise $5, CO fold, Button fold, SB call $5!
Ez nagyon gyanús volt!Nyilván van nála K vagy ami rosszabb KJ ,JJ!JJ-t nem tartom annyira valószínűnek de mindenképp számításba kell venni mert látni ilyen játékot még QQ-val is!
Pot $18
River 8!
SB insta bet $18!
Overcome69???
Na ilyenkor mi van!?Egyértelmű ,h nem dobom be!Nem is e z a kérdés!
Van e értelme visszaemelni?Én ilyen kis fullal gyakran csak megadok!
Nagyon sokat buktam ilyen és hasonló esetekben kis fullal az utóbbi időben!
Ti mit gondoltok?
chack=check
Ilyen helyzetben én is csak megadnám a river emelését, bár nem hiszem h pld egy AK-val ne fizetne ki ha rátolod(jelen helyzetben azonban mivel SB-ről van szó, ezért sokkal valószínűbb egy KJ mint egy AK...)...az ellenfél ismeretében döntenék, de ismeretlen/feszes/nem maniac fish ellenfél esetén csak callolnék...
Szerintem push, lehet most vesztesz de hosszútávon szerintem egyértelműen nyereséges.
Én nem emelnék vissza, mert ha kapsz 1 allint akkor nagy bajba vagy. Tulajdonképpen lehet nála KJ, K8, 88. JJ nem annyira valószínű. turnön 1 kicsit nagyobbat hivtam volna 6-7$ körül.
Szerintem azt gondold végig, hogy gyöngébb kéz megadhatja-e ha visszatolod! Eddig betettél 7$-t, az ellenfél 25$-t. Ha mindketten full beülővel vagytok, akkor még fél stack van ő előtte és 43$ előtted. Ha nem gondolod, hogy nagyon hülye, akkor 90%-ban csak nálad erősebb lappal fogja adni a visszaemelésedet, viszont showdown képes lapod van, úgyhogy én is csak megadnám. Ha kiderül, hogy még adott volna egy visszaemelést, de te nyersz, akkor fogd fel úgy, hogy a nem megnyert pénzzel megvetted, hogy láthattad a lapját! Ezek jó alkalmak kommentezni az ellenfelet.
Én nem emelnék vissza, mert ha kapsz 1 allint akkor nagy bajba vagy. Tulajdonképpen lehet nála KJ, K8, 88. JJ nem annyira valószínű. turnön 1 kicsit nagyobbat hivtam volna 6-7$ körül.
Nem írtad (ha jól láttam), hogy milyen deepek vagytok. Ettől függően vagy call, vagy reraise. Én is csak megadnám általában, de nekem még dolgoznom kell a river agressziómon...
Kb mindketten 100BB-n voltunk!
Végül csak megadtam és egy szerencsés KT-et mutatott!Valószínűleg adta volna!Mind1!Szerintem is jobb volt itt a call!
Pf range-ekről meg nehéz beszélni mivel ezeknek az idiótáknak nincs!
Ma pl Nl100-on egy idióta 72o-val adta a3bet-emet és T72 flop-on sajna nem tudott javulni a KK-m!
Lenne egy furcsa kérdésem hozzátok!
Van egy örök dilemmám de nem tudom igazából mi a helyes!Lehet ,h jól játszom meg az ilyen kezeket de lehet ,h a bad beat szériám üledéke a dolog és teljesen rossz amit csinálok!?
Tehát!
Tegnap pl volt egy hand amikor BB 55 van nálam!
CO raise $2 , Button call $2 , SB call $1,75 és Overcome69 call $1,5!
Pot $8
Flop KKJ tricolor!
Flop mindenki chack!
Turn 5!
SB chack,Overcome69 raise $5, CO fold, Button fold, SB call $5!
Ez nagyon gyanús volt!Nyilván van nála K vagy ami rosszabb KJ ,JJ!JJ-t nem tartom annyira valószínűnek de mindenképp számításba kell venni mert látni ilyen játékot még QQ-val is!
Pot $18
River 8!
SB insta bet $18!
Overcome69???
Na ilyenkor mi van!?Egyértelmű ,h nem dobom be!Nem is e z a kérdés!
Van e értelme visszaemelni?Én ilyen kis fullal gyakran csak megadok!
Nagyon sokat buktam ilyen és hasonló esetekben kis fullal az utóbbi időben!
Ti mit gondoltok?
Nem is tudom!Valahogy a !-t mindíg jobban szerettem!:)
Nyomatékot ad a mondandómnak!:)