Full tilt NL60 DEEP AA gyengeelméjűek ellen
Nem is tudom mit írjak. Nálam ez sima dobás a riveren, még olyan retartáltak ellen is amelyek sokszor NL60 on játszanak. Kérem a nálam okosabbakat hogy mondják el a véleményüket.
Ellenfelek:
59/11/1
a másikról nincs infó
FTR Hand History Converter Output (intended for copying and pasting into poker forums!):
Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.30 BB (6 handed) Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com (Format: FlopTurnRiver Cards)
saw flop|saw showdown
CO ($62.15)
Button ($30.30)
SB ($18.95)
BB ($35.10)
UTG ($29.70)
Hero ($60)
Preflop: Hero is MP with , .
UTG calls $0.30, Hero raises to $1.5, 2 folds, SB calls $1.35, 1 fold, UTG calls $1.20.
Flop: ($4.80) , , (3 players)
SB checks, UTG bets $0.3, Hero raises to $2, SB calls $2, UTG calls $1.70.
Turn: ($10.80) (3 players)
SB bets $0.3, UTG calls $0.30, Hero calls $0.30.
River: ($11.70) (3 players)
SB bets $9.3, UTG calls $9.30, Hero folds.
Final Pot: $30.30
Results in white below:
SB has 4s 4h (two pair, queens and fours).
UTG has 9d Ts (two pair, queens and nines).
Outcome: UTG wins $30.30.
A flop-on azért olyan kicsi a raisem mert gondoltam ha valakinél ott a Q akkor úgysem nagyon nyerek (kivéve ja jön az ász), ha meg nincs náluk tisztességes kártya akkor úgyis dobnak, esetleg egy kitartó ellenfél marad. A két megadás után úgy döntöttem (lehet h rosszul) hogy jelentősebb összeget nem vagyok hajlandó befizetni a potba, lesz még jobb lehetőség.
Amúgy nem sírok mert az elmúl 15 AA ból ez volt az egyetlen ami vesztett, a többi meg elég jól hozott köszönhetően a hétvégi fisheknek, akik adják QTo val a 9BB ig reraise-t pf aztán allin mennek egy tizes TP handdel.
Azért a hand végén röhögtem egy nagyot :)
A véleményeket köszönöm.
Én is dobnám. Az egyiknél már csak van Q. Legalábbis ez lenne a logikus.
Két ellenfél ellen ez nálam is dobó, többnyire. Ugyanakkor egész jó oddsunk van, és mögöttünk már senki sem akciózhat... hááát. tudja fene, sztem logikus lépés a dobás.
Látom nem csak én keresek logikát a játékban. :D
Nehéz szívvel, de két ellenfél ellen én is a dobásra szavazok. JT-vel meglett a soruk, ugyan flush nem jött, de akár Q is lehet náluk.
Dobnék, egyértelműen gondolkodás nélkül két ellenfél ellen...
A flop kis emeléseddel nem értek viszont egyet. Én itt nagyobbat emeltem volna, hogy kiderítsem, hogy mi van. Ez az emelés sztem semmire nem jó. A 9-es adja, a színdraw adja, a sordraw adja, semmi infót nem hozol ki belőle.
Csatlakoznék az előttem szólokhoz...