Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > Full tilt NL60 DEEP bottom set

mrj
2007. okt. 26. 23:52

Full tilt NL60 DEEP bottom set

ellenfél 29/15 -tel játszik 6 os agresszióval, bár nincs sok leosztás úgyhogy ez sztem még nem feltétlenül konvergál korrektül a valós értékhez.

Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.30 BB (5 handed) Hand History Converter Tool from FlopTurnRiver.com (Format: FlopTurnRiver)

saw flop|saw showdown

Hero ($59.25)
MP ($82.10)
Button ($29.40)
SB ($83.35)
BB ($42.15)

Preflop: Hero is UTG with 3Image, 3Image. SB posts a blind of $0.30.
BB calls $0.30, Hero raises to $1.2, 3 folds, BB calls $0.90.

Flop: ($2.70) 9Image, 3Image, TImage (2 players)
BB checks, Hero bets $2, BB calls $2.

Turn: ($6.70) QImage (2 players)
BB bets $3.3, Hero calls $3.30.

River: ($13.30) 7Image (2 players)
BB bets $9.3, Hero folds.

Final Pot: $13.30

én eldobtam, kiváncsi lennék h a tőlem okosabbak mit tanácsolnak, lehet hogy a turnön raise-elhettem volna, csak féltem, mert kezdett nagyon besűrüsödni a board a magas lapoknál. A tervem az volt hogy ha a river kiegészít flush/straight draw-t és nem pározódik az asztal akkor egy komoly hívásra dobok.

A véleményeket köszönöm.

mrj

kanrich_
Válasz mrj kommentjére
2007. okt. 27. 0:33

Szia mrj,

én nagyon hasonlóan játszottam volna, eltekintve attól, hogy talán egy picit nagyobbat emelek a flopnál, mert nagyon sok draw van kint. A parti végeredménye szempontjából az azért sokat nem változtat.

A turn bet az ellenfél részéről viszonylag kicsi, szerintem itt még nem lett meg a lapja, inkább draw-t akar olcsóbban látni. Ebben a pontban esetleg lehet visszaemeléssel próbálkozni, de itt szerintem felesleges (illetve én bátortalan lennék hozzá), mert nekünk is ott a draw lapunk.

A rivernél szinte biztosan verve vagy, ez nálam itt, ezen a ponton fold.

lederman
Válasz kanrich_ kommentjére
2007. okt. 27. 1:48

Én ráemeltem volna a turnön. Kicsit emelt, nem akarnám megadni a sanszot, h ennyira olcsón lássa rivert, az asztal nagyon draw-heavy.
Ha pedig visszaemel valószínűleg kifizetném a nagyobb setjét, tekintve, h a lapok közel 30%-át játsza, és csupán T9-ből is több van, mint a setekből (legalábbis egyenlő)+ 6os az agresszió-faktora.
Riveren talán képes lennék dobni:) elég FD-s a játéka (már csak az emelések méretét tekintve is).

want2push
Válasz lederman kommentjére
2007. okt. 27. 7:49

Turnön reraise. Lehet két párja is és egy csomó draw lapja. Ha ezt csak megadja, és ha a river kiegészít flush/straight draw-t és nem pározódik az asztal, akkor egy komoly hívásra dobnék.

Élő ügyfélszolgálat