Preflop 3betelj, vagy 4-beteld meg a sqz-t, de akkor erősebb handekkel is indukálj sqz-t hasonló helyzetben. Preflop csak akkor callold, ha pozban leszel a deep játékoson és 100%-os readed van a másikról, hogy premium párja van.
Sqz-indukálás, ilyen levelling mókák. Persze ha ennyire level 1-en vannak az ellenfelek, akkor nem kell ilyeneken gondolkozni, ez csak ilyen plusz infó volt.
Sqz-indukálás, ilyen levelling mókák. Persze ha ennyire level 1-en vannak az ellenfelek, akkor nem kell ilyeneken gondolkozni, ez csak ilyen plusz infó volt.
Ilyen esetekben nagyobb részt a bet-3-bet line-t szoktam játszani FD-s boardon meg főleg rá szoktak harapni....ennek ugye az az előnye, h már valszeg floppon bekerül a stack egy valószínűsíthető overpár ellen, így meg h C/R-elsz egy jobb játékos dobhat...
Preflop 3betelj
5handedben "rendesen" táguló pfr-rangenél kb 10% az utg-emelő 13-as összpfr-hez. Tudom soknak tűnik, de megnéztem :)
10%: {A9s+, AJo+, 88+, KTs+, QTs+, KQo}
Ez ellen a range ellen kb coinflip van 99, tényleg határeset a 3bet, de:
- csak call, akkor egy sqz-happy BB sokszor kihasználja a helyzetet és legrosszabb pozban leszel egy olyan handdel, ami szerintem nem csak setvalue-ra jó és BB-nél majdnem random van.
- 3bet, feltehetően 2-way pot, jobb image a későbbiekre, deep party, ha lejön vmi jó hand, HU-ban könnyebb betenni deepen.
Lehet jó a call is, nem azt mondom, de nekem ezek az érveim a 3betre. 6maxon csak callolnék itt.
* ja erre utg csak ritkán fog 4bet bluffölni, meg deepen flatelni sem túl gyakran, ezért infó ügyben sem rossz, sima raised potban meg nem hiszem túlságosan ki tudnád fizettetni a seted oop.
Nem akartam ingyen lapot adni egy esetleges FD-nek ezért visszaemeltem 75-ig és meglepően gyorsan megszabadultak a lapjaiktól. Van egy olyan érzésem h nem voltak olyan erősek, vagy jó volt a read. Azon viszont én is gondolkoztam h nem lett volna-e jobb fél potot emelni pl és ezzel indukálni egy jó nagy visszaemelést egy QQ+tól.