Ezzel még mindig nem értek egyet. Eszedbe sem jutott, hogy akik 10 bb/100-at tudnának hozni, azok nem NL50-en grindolnak már? :) Róluk beszéltem, nem arról volt szó mennyit hoz a legjobb NL50 playa, hanem hogy menyit hozhatna egy igazán jó játékos. Egyébként a 100 bb/100 még mindig az a szint, amit egy olyan NL50 reg is hozhatna, aki kicsit tovább marad a limiten, miutáán már feljebb léphetne. De tényleg úgy gondolod, hogy aki pl. NL400-at gyepálja 5-6 bb/100-al, az nem tudná 100 bb/100-ra alázni NL50-et? Arról ne is beszéljünk, hogy láttam nem 1-2 db NL200+ téteken 10bb/100-as arcot (nagyobb mintán, nem 10-20k).
az se mindegy, mennyire deepen játszik az ember, az is befolyásolhatja a "/100" értékeket
az én verzém elég egyszerű : üssed mint az állat .
az én verzém elég egyszerű : üssed mint az állat .
Lol Heroiccal dobaloztok? :D Mondjuk pozitiv dolog, amit mondhatok rola, hogy o az egyetlen reg 30-on kb, aki tenyleg figyel a poziciora, s ha lehetoseg van ra, akkor az asztalnal is helyet cserel. Legalabbbis rajtam es rajta kivul 30on nem sok reg csinal ilyet. Higgyetek el, aki olyan kibaszottul jo jatekos, az nem ragad meg 30-on. 200-on hozna valaki 2bb/100-at, az 30-on 14bb/100 RB-ben meg kb 4x-es penz.
A magyar midstakes regeket nem nezve, sztem pl. Heiheike lehet peldakep, aki 200,400+-on hoz nagyon szep eredmenyt, bar o kevesebb asztalon jatszik, s rengeteget foglalkozik a jatekval, s az ellenfelekevel is.
a pozísön az jó dolog, ha nálunk van :P
Pl: Míg nl30on nagyon meg sem fordul a fejedben, hogy egy 99, AJs, AQ-val +EV 5betelni, addig itt (nl50) már bizonyos helyzetekben, ellenfelek ellen már az lehet.
Kb. naponta egyszer 5-bet AI vagyok 99/AJs/AQ-val NL20-on!!! Vannak ilyen 20-as 4betekkel operáló mókusok.
deviation is underrated.
Látom ez a topic pörög, úgyhogy ha elfér itt, akkor offolnék ide egyet(bocsi)! A 4bet kb. hány hand alatt áll be? Csak mert nekem 4k hand alatt egy nagyon durva szám jött ki(10.26), most tesztelem a PT4-et és azon gondolkodom, hogy talán a pt-vel van valami gáz...