Trog-Air
Válasz ouchi kommentjére
2010. júl. 5. 23:10

Egy másik hand

$0.50/$1 No Limit Holdem
FullTiltPoker
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
SB buzinyuszi ($203.90)
BB TrogAir ($263.40)

Pre-Flop: ($1.50, 2 players) TrogAir is BB :3h: :ah:
buzinyuszi raises to $3, TrogAir calls $2

Flop: :qd: :4h: :2h: ($6, 2 players)
TrogAir bets $4, buzinyuszi raises to $16

ouchi
Válasz Trog-Air kommentjére
2010. júl. 5. 23:24

$0.50/$1 No Limit Holdem
FullTiltPoker
2 Players

Stacks:
SB buzinyuszi ($203.90)
BB TrogAir ($263.40)

Hümmm ez így stat. és ellenfél stílusának ismerete nélkül elég nehéz... sztem Dámája van, esetleg overpár, ritkán set. Az a baj,h. ha itt beteszed sztem hátul leszel az esetek döntő többségében, ha meg csak callolsz blank turnön "rádborítja" az asztalt.
Sztem itt jobb lenne nm beledonkolni, hanem inkább Check/callolni vagy max. C/R-elni.

Trog-Air
Válasz ouchi kommentjére
2010. júl. 5. 23:27

Hümmm ez így stat. nélkül elég nehéz... sztem Dámája van, esetleg overpár, ritkán set. Az a baj,h. ha itt beteszed sztem hátul leszel az esetek döntő többségében, ha meg csak callolsz blank turnön "rádborítja" az asztalt.
Sztem itt jobb lenne nm beledonkolni,hanem inkább Check/callolni vagy max. C/R-elni.

Bocs, el is felejtettem
52/47/18-as player, 27es wtsd, 36% fold to 3bet
cbet 67%

ouchi
2010. júl. 5. 23:33

Bocs, el is felejtettem
52/47/18-as player, 27es wtsd, 36% fold to 3bet
cbet 67%

Elég feszes BB-ről, ez nm jó hír!

Jó lenne még tudni az enemy Agg.factorát és Aggr.%-át , Raise donkbetjét, (Turn Cbetjét) , Fold Flop C/R-ét , illetve WWSF %-át

Trog-Air
Válasz ouchi kommentjére
2010. júl. 6. 3:08

Igazából az a kérdésem, hogy ilyen helyzetekben mi a teendő? Mármint 200bb deepen is pakoljuk be az egész stackünket? 100bb deepen elég standard, hogy itt bekerül minden, itt viszont ő fog tudni 4bet all-in menni, ha már most elkezdjük berakni a pénzt, vagyis a fold equityről abszolút lemondhatunk. Szóval mi legyen?

mrj
2010. júl. 6. 3:48

$0.50/$1 No Limit Holdem
FullTiltPoker
2 Players

Stacks:
SB buzinyuszi ($203.90)
BB TrogAir ($263.40)

ha ez bekerül a flopon 200BB deepen soha nem leszünk előnyben

ezzel a lappal csak akkor donkolnék ha 50% körül cbetel. Szívesebben ch/relnék mint bet/3betelnék a flopon. Ha a ch/r-emre 3betel általában pusholok, van némi FE, különösen ha van vmiféle ch/r history. Ez valamennyire játékstílusfüggő, én flopon szinte alig donkolok, viszont sokat ch/r-elek.
A check/call check/call is jó sztem, van egy rakás out én némi SD érték is.

Ha donk után csak callolok, és a legtöbb blank turnön is, főleg akkor ha ez olyan kártya amit nem nagyon érdemes barellezni.
Ha esik a flush én donk megint. Ha a gutshot esik akkor c/r, azt sose hiszi el.

ouchi
Válasz mrj kommentjére
2010. okt. 18. 23:54

NL50HUCG - K7s-al 3bet potban OOP

Poker hand played on unknown network with a pot size of $71.50 - Pokerhand.org

Enemy statjai:

68 SB VPIP , 34 BB VPIP , AF: 3.1 , A%: 32 , 3BetCall: 44 , 4bet: 3.6 , WTSD: 28% , WWSF: 46% , turn agr: 2.6 , turn agr.freq.: 30% , 9 K hand alapján

Ez a hand elég zavaros.. sztetek,h. kellett volna megjátszani??

( Kommenteket előre is köszönöm ;)

Zoli
Válasz ouchi kommentjére
2010. okt. 19. 1:03

preflop nem 3betelnék, a rosszabbakat dobja, a jobbakat benntartod.

postflop std, még a sizing is jó.

ouchi
Válasz Zoli kommentjére
2010. okt. 20. 22:24

NL50HUCG - termi2007 ellen -

A következő handeket mind egy ellenfél ellen játszottam.

Statjai:
SB VPIP 66 , BB VPIP 46 , Call open: 35% , 3bet: 10.8 , 3bet fold: 47 , 4bet: 0 , AF: 3.4 (3.9 , 2.0 , 6.0) , A%: 38% (41% , 32% , 32%) , WTSD: 20% , WWSF: 40% , Flop Cbet: 72 , Fold flop Cbet: 65 , Flop C/R: 17 , Fold flop C/R: 83 , Turn Cbet: 33 , River Cbet: 0 , Donkbet: 15 , Raise Donkbet: 67% , Raise Cbet: 13% , 336 hand alapján.

1. Poker hand played on unknown network with a pot size of $48.60 - Pokerhand.org
Itt besült (akár combo) drawra tettem.. Hol kellett volna bedobnom?esetleg már turnön?!? áhhh sztem max. riveren.

2. Poker hand played on unknown network with a pot size of $106.10 - Pokerhand.org
Hümm ezt csontig kifizettem :( riveren már pedig "sima" dobó lett volna,persze ellene.

3. Poker hand played on unknown network with a pot size of $25.40 - Pokerhand.org
Ez "kicsit" LoL, de 3bet potban top pár, az már már kánaán heads-upban :D

4. Poker hand played on unknown network with a pot size of $9.50 - Pokerhand.org
Ezt jól elszúrtam :S próbáltam egy ráemelést indukálni,hát nm jött be. Amúgy sima line ez lenne sztem: flop - check/call , turn - C/R

5. Poker hand played on unknown network with a pot size of $157.60 - Pokerhand.org
3bet Range-ét így lőttem be játék alatt -olyan 6,5 körül mozgott a session-ünk alatt-: 99+ , AQs+ , AQo+ , KQs , 67s-89s , 68s , 79s
5betelni session alatt nm láttam. Necces a call sztetek?

Várom az észrevételeket, kritikákat, javaslatokat és építő hozzászólásokat. Köszönöm előre is!

mrj
Válasz ouchi kommentjére
2010. okt. 20. 22:51

A következő handeket mind egy ellenfél ellen játszottam.

Statjai:
SB VPIP 66 , BB VPIP 46 , Call open: 35% , 3bet: 10.8 , 3bet fold: 47 , 4bet: 0 , AF: 3.4 (3.9 , 2.0 , 6.0) , A%: 38% (41% , 32% , 32%) , WTSD: 20% , WWSF: 40% , Flop Cbet: 72 , Fold flop Cbet: 65 , Flop C/R: 17 , Fold flop C/R: 83 , Turn Cbet: 33 , River Cbet: 0 , Donkbet: 15 , Raise Donkbet: 67% , Raise Cbet: 13% , 336 hand alapján.

1. Poker hand played on unknown network with a pot size of $48.60 - Pokerhand.org
Itt besült (akár combo) drawra tettem.. Hol kellett volna bedobnom?esetleg már turnön?!? áhhh sztem max. riveren.

2. Poker hand played on unknown network with a pot size of $106.10 - Pokerhand.org
Hümm ezt csontig kifizettem :( riveren már pedig "sima" dobó lett volna,persze ellene.

3. Poker hand played on unknown network with a pot size of $25.40 - Pokerhand.org
Ez "kicsit" LoL, de 3bet potban top pár, az már már kánaán heads-upban :D

4. Poker hand played on unknown network with a pot size of $9.50 - Pokerhand.org
Ezt jól elszúrtam :S próbáltam egy ráemelést indukálni,hát nm jött be. Amúgy sima line ez lenne sztem: flop - check/call , turn - C/R

5. Poker hand played on unknown network with a pot size of $157.60 - Pokerhand.org
3bet Range-ét így lőttem be játék alatt -olyan 6,5 körül mozgott a session-ünk alatt-: 99+ , AQs+ , AQo+ , KQs , 67s-89s , 68s , 79s
5betelni session alatt nm láttam. Necces a call sztetek?

Várom az észrevételeket, kritikákat, javaslatokat és építő hozzászólásokat. Köszönöm előre is!

1. riveren lehet dobni, de sztem kb ugyanott van EV ben a call mint a fold. Annyi csak a baj hogy ez ritkán blöff
2. bet turn, ch/call vagy ch/fold river, riverben nem vagyok biztos.
3. bet flop, szar a ch/raise, eza flop segített a pre call 3bte range-ének. Ráblöffölhet, flaotolhat stb
4. jó így, 150BB deepen top settel nem trükközünk, ha akarja tesz még pénzt a potba, ha nem úgyis dob. Mid párokkal itt még fizet, ha nem K/A a turn akkor jó eséllyel a turnön is. Ha a floppon megad, a turn ch/r sztem véleményes lehet. A range nagy részével úgyis csak 2 utcát fizet, hátha lehet blöfföt indukálni.
5. "Necces a call sztetek?" viccelsz? Van egy stove nevű program ismered? :)
HU ban sosem 4bet foldolod az AK-t 200BB alatt, (afölött meg nem 4 betelsz)

Élő ügyfélszolgálat