RegGeri
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2011. okt. 19. 13:56

Alatta meg szétrakeled magad + azért van némi köze. Sng is van 100 bb deep, ami nem rossz gyakorlás. Persze cgben 100 bb + játék folyik, ami komplexebb döntéseket kíván. Mindazonáltal az sng-s tapasztalatok jól jönnek!

Hogy 100 bb odáig rendben, csak a vakok ne változnának, ráadásul gyors tempóban! :p

RegGeri
Válasz Jaky90 kommentjére
2011. okt. 19. 13:58

ezzel én is így vagyok és igaz hogy meg fog enni a rake de ez mégnagyobb motiváció hogy minnél hamarabb feljebb lépjek. meg nl10 alatt gondolom nem sok jó játékos van, csak aki funból leül HUCG-ni. és pont tőlük lehetne elszedni pár BI-t. plussz egy kis rake back-el már nem is lehet olyan nagyon szörnyű a helyzet. bár az tény hogy még mindig nem a legjobb döntés ilyen kis téten játszani, de egy próbát megér. szóljatok ha valamit rosszul gondolok

Régebben a UB-n bohóckodtam alacsony tétes HU-ban, de abban a teremben már nincs élet, más termet pedig nem ismerek, ahol lenne hasonló.

Orang3J3ws99
2011. okt. 19. 13:58

ezzel én is így vagyok és igaz hogy meg fog enni a rake de ez mégnagyobb motiváció hogy minnél hamarabb feljebb lépjek. meg nl10 alatt gondolom nem sok jó játékos van, csak aki funból leül HUCG-ni. és pont tőlük lehetne elszedni pár BI-t. plussz egy kis rake back-el már nem is lehet olyan nagyon szörnyű a helyzet. bár az tény hogy még mindig nem a legjobb döntés ilyen kis téten játszani, de egy próbát megér. szóljatok ha valamit rosszul gondolok

Játszottam NL50-t 1,5 EUR rake cappal. 35 perc után 1,5 BI +ban voltam az asztalon. Mondom, de király. Megnéztem a HM-t és bakker! 23 EUR környéki volt a nettó +. Ha nincs auto reload, elfogy a pénz az asztalról.

RegGeri
2011. okt. 19. 14:02

És én még a 27%-os ÁFÁ-ra hittem, hogy sok! :D

Jaky90
2011. okt. 19. 14:05

Játszottam NL50-t 1,5 EUR rake cappal. 35 perc után 1,5 BI +ban voltam az asztalon. Mondom, de király. Megnéztem a HM-t és bakker! 23 EUR környéki volt a nettó +. Ha nincs auto reload, elfogy a pénz az asztalról.

mostmár kezd elmenni a kedvem cg-től :) akkor ezekszerint tényleg jobban járok ha HUSNG-on építek rollt és abból játszok HUSNG-ot és HUCG-t

Orang3J3ws99
Válasz RegGeri kommentjére
2011. okt. 19. 14:13

Régebben a UB-n bohóckodtam alacsony tétes HU-ban, de abban a teremben már nincs élet, más termet pedig nem ismerek, ahol lenne hasonló.

Ipokeren szvsz van.

Jaky90
Válasz RegGeri kommentjére
2011. okt. 19. 14:16

cereuson is van elméletileg

ouchi
2011. okt. 22. 13:22

Újra a terepen!

Sziasztok HUCG "szerelmesei" :D már régen jelentkeztem a topicomban, de ez nm azt jelenti,h. teljesen eltűntem és abbahagytam volna a póker eme izgalmas, kreatív és kihívásokkal teli változatát.

Beszúrok pár érdekesebb és számomra kérdéses HH-t megtekintésre és véleményezésre. A hozzászólásokat előre is köszi mindenkinek :)

1. Poker hand played on unknown network with a pot size of $27 - Pokerhand.org
Enemy 33 hand alapján: BB VPIP: 79 , SB VPIP: 53 , 3bet: 7.1 , A%: 41 , AF: 1.6 , WTSD: 29 , Flop C/R: 14 , Turn C/R: 33

2. Poker hand played on unknown network with a pot size of $128 - Pokerhand.org
Enemy 64 hand alapján: BB VPIP: 79 , SB VPIP: 84 , 3bet: 16.7 , A%: 32 , AF: 1.4 , WTSD: 33 , Cbet 3-bet potban: 100

3. Poker hand played on unknown network with a pot size of $126 - Pokerhand.org
Enemy 262 hand: BB VPIP: 49 , SB VPIP: 82 , 3bet: 22.1 , A%: 56 , AF: 7.1 , WTSD: 26 , Cbet 3-bet pot: 89 ,

4. Poker hand played on unknown network with a pot size of $122 - Pokerhand.org
Enemy ua., mint a 3. handben , Flop Cbet: 72 , Turn Cbet: 81 , River Cbet: 75

5. Poker hand played on unknown network with a pot size of $109 - Pokerhand.org
Enemy még mindig ua. az az aggró arc. , Flop C/R: 37

6. Poker hand played on unknown network with a pot size of $102 - Pokerhand.org
Enemy 113 hand alapján: BB VPIP: 44 , SB VPIP: 66 , 3bet: 41.9 , A%: 39 , AF: 2.0 , WTSD: 33 , Flop Cbet: 58 , Fold Flop C/R: 0 (de val.színű ennyi hand alatt nm nagyon C/R-eltem)

Dj69k
Válasz ouchi kommentjére
2011. dec. 16. 22:34

Sziasztok, nem rég próbálkozok ezzel a műfajjal egy nagyon jó hucg-s mennyi bb/100-al dolgozik.
Nagyon nagy hot runnak számit, az hogy 40 a bb /100-am 7k hand alatt?
Mennyi hand alatt áll be a normálisra, az az mennyire is..?

hippiasz
Válasz ouchi kommentjére
2011. dec. 17. 3:28

Sziasztok HUCG "szerelmesei" :D már régen jelentkeztem a topicomban, de ez nm azt jelenti,h. teljesen eltűntem és abbahagytam volna a póker eme izgalmas, kreatív és kihívásokkal teli változatát.

Beszúrok pár érdekesebb és számomra kérdéses HH-t megtekintésre és véleményezésre. A hozzászólásokat előre is köszi mindenkinek :)

1. Poker hand played on unknown network with a pot size of $27 - Pokerhand.org
Enemy 33 hand alapján: BB VPIP: 79 , SB VPIP: 53 , 3bet: 7.1 , A%: 41 , AF: 1.6 , WTSD: 29 , Flop C/R: 14 , Turn C/R: 33

2. Poker hand played on unknown network with a pot size of $128 - Pokerhand.org
Enemy 64 hand alapján: BB VPIP: 79 , SB VPIP: 84 , 3bet: 16.7 , A%: 32 , AF: 1.4 , WTSD: 33 , Cbet 3-bet potban: 100

3. Poker hand played on unknown network with a pot size of $126 - Pokerhand.org
Enemy 262 hand: BB VPIP: 49 , SB VPIP: 82 , 3bet: 22.1 , A%: 56 , AF: 7.1 , WTSD: 26 , Cbet 3-bet pot: 89 ,

4. Poker hand played on unknown network with a pot size of $122 - Pokerhand.org
Enemy ua., mint a 3. handben , Flop Cbet: 72 , Turn Cbet: 81 , River Cbet: 75

5. Poker hand played on unknown network with a pot size of $109 - Pokerhand.org
Enemy még mindig ua. az az aggró arc. , Flop C/R: 37

6. Poker hand played on unknown network with a pot size of $102 - Pokerhand.org
Enemy 113 hand alapján: BB VPIP: 44 , SB VPIP: 66 , 3bet: 41.9 , A%: 39 , AF: 2.0 , WTSD: 33 , Flop Cbet: 58 , Fold Flop C/R: 0 (de val.színű ennyi hand alatt nm nagyon C/R-eltem)

Hali
Véleményeim a handejeidről:

1. Sztem ez így jó

2. Standard

3. Pre flop leginkább dobnám a 104s -et 3betre. Ha már call akkor ezen a floppon raiselnék, majd vállalnám az all int is. Ha csak megadna és turn-ön csekkelne akkor én tolnám rá. Te a call mellett döntöttél így turn-ön is a call a jó opció sztem. Viszont ezen a riveren dobni kell, mert látta, hogy 2utcán át calloltuk így valszeg tudja, hogy floppon vmi eltalált minket és air-rel nem merné ránk tolni. Ha 9esünk volt callozzuk ha K callozzuk talán tizest tudna dobatni, de azt sem biztos. Előfurdulhat egy őrült blöff, de sztem erre az esély kb 5%

4. Kissé passzívnak tűnik a line, igazából riveren nem hiszem hogy lehet dobni. Az tuti, hogy ez soha nem lesz blöff, de reménykedhetünk egy alacsonyabb flössben vagy ha nagy hülye akkor egy túlértékelt 4es drillben, de legtöbbször full lesz nála. igazából cooler.

5. Ez elég érdekes. A check/raise-e floppon magas, a játék dinamikája nem tudom milyen volt. Hát talán nagyon aggro-k ellen belefér. Floppon a call az jó. Tovább nem elemezném csak annyit mondanék még hozzá, hogy az ellenfél line -át figyelembe véve ez tipikusan olyan parti ahol az elejétől végéig vagy blöfföl vagy eleve verve vagyunk nagyon.

6.Ez is rendben van így sztem. Riverre lejött neki ez van.

Élő ügyfélszolgálat