Alatta meg szétrakeled magad + azért van némi köze. Sng is van 100 bb deep, ami nem rossz gyakorlás. Persze cgben 100 bb + játék folyik, ami komplexebb döntéseket kíván. Mindazonáltal az sng-s tapasztalatok jól jönnek!
ezzel én is így vagyok és igaz hogy meg fog enni a rake de ez mégnagyobb motiváció hogy minnél hamarabb feljebb lépjek. meg nl10 alatt gondolom nem sok jó játékos van, csak aki funból leül HUCG-ni. és pont tőlük lehetne elszedni pár BI-t. plussz egy kis rake back-el már nem is lehet olyan nagyon szörnyű a helyzet. bár az tény hogy még mindig nem a legjobb döntés ilyen kis téten játszani, de egy próbát megér. szóljatok ha valamit rosszul gondolok
ezzel én is így vagyok és igaz hogy meg fog enni a rake de ez mégnagyobb motiváció hogy minnél hamarabb feljebb lépjek. meg nl10 alatt gondolom nem sok jó játékos van, csak aki funból leül HUCG-ni. és pont tőlük lehetne elszedni pár BI-t. plussz egy kis rake back-el már nem is lehet olyan nagyon szörnyű a helyzet. bár az tény hogy még mindig nem a legjobb döntés ilyen kis téten játszani, de egy próbát megér. szóljatok ha valamit rosszul gondolok
És én még a 27%-os ÁFÁ-ra hittem, hogy sok! :D
Játszottam NL50-t 1,5 EUR rake cappal. 35 perc után 1,5 BI +ban voltam az asztalon. Mondom, de király. Megnéztem a HM-t és bakker! 23 EUR környéki volt a nettó +. Ha nincs auto reload, elfogy a pénz az asztalról.
Régebben a UB-n bohóckodtam alacsony tétes HU-ban, de abban a teremben már nincs élet, más termet pedig nem ismerek, ahol lenne hasonló.
Régebben a UB-n bohóckodtam alacsony tétes HU-ban, de abban a teremben már nincs élet, más termet pedig nem ismerek, ahol lenne hasonló.
Újra a terepen!
Sziasztok HUCG "szerelmesei" :D már régen jelentkeztem a topicomban, de ez nm azt jelenti,h. teljesen eltűntem és abbahagytam volna a póker eme izgalmas, kreatív és kihívásokkal teli változatát.
Beszúrok pár érdekesebb és számomra kérdéses HH-t megtekintésre és véleményezésre. A hozzászólásokat előre is köszi mindenkinek :)
1. Poker hand played on unknown network with a pot size of $27 - Pokerhand.org
Enemy 33 hand alapján: BB VPIP: 79 , SB VPIP: 53 , 3bet: 7.1 , A%: 41 , AF: 1.6 , WTSD: 29 , Flop C/R: 14 , Turn C/R: 33
2. Poker hand played on unknown network with a pot size of $128 - Pokerhand.org
Enemy 64 hand alapján: BB VPIP: 79 , SB VPIP: 84 , 3bet: 16.7 , A%: 32 , AF: 1.4 , WTSD: 33 , Cbet 3-bet potban: 100
3. Poker hand played on unknown network with a pot size of $126 - Pokerhand.org
Enemy 262 hand: BB VPIP: 49 , SB VPIP: 82 , 3bet: 22.1 , A%: 56 , AF: 7.1 , WTSD: 26 , Cbet 3-bet pot: 89 ,
4. Poker hand played on unknown network with a pot size of $122 - Pokerhand.org
Enemy ua., mint a 3. handben , Flop Cbet: 72 , Turn Cbet: 81 , River Cbet: 75
5. Poker hand played on unknown network with a pot size of $109 - Pokerhand.org
Enemy még mindig ua. az az aggró arc. , Flop C/R: 37
6. Poker hand played on unknown network with a pot size of $102 - Pokerhand.org
Enemy 113 hand alapján: BB VPIP: 44 , SB VPIP: 66 , 3bet: 41.9 , A%: 39 , AF: 2.0 , WTSD: 33 , Flop Cbet: 58 , Fold Flop C/R: 0 (de val.színű ennyi hand alatt nm nagyon C/R-eltem)
Sziasztok, nem rég próbálkozok ezzel a műfajjal egy nagyon jó hucg-s mennyi bb/100-al dolgozik.
Nagyon nagy hot runnak számit, az hogy 40 a bb /100-am 7k hand alatt?
Mennyi hand alatt áll be a normálisra, az az mennyire is..?
Sziasztok HUCG "szerelmesei" :D már régen jelentkeztem a topicomban, de ez nm azt jelenti,h. teljesen eltűntem és abbahagytam volna a póker eme izgalmas, kreatív és kihívásokkal teli változatát.
Beszúrok pár érdekesebb és számomra kérdéses HH-t megtekintésre és véleményezésre. A hozzászólásokat előre is köszi mindenkinek :)
1. Poker hand played on unknown network with a pot size of $27 - Pokerhand.org
Enemy 33 hand alapján: BB VPIP: 79 , SB VPIP: 53 , 3bet: 7.1 , A%: 41 , AF: 1.6 , WTSD: 29 , Flop C/R: 14 , Turn C/R: 33
2. Poker hand played on unknown network with a pot size of $128 - Pokerhand.org
Enemy 64 hand alapján: BB VPIP: 79 , SB VPIP: 84 , 3bet: 16.7 , A%: 32 , AF: 1.4 , WTSD: 33 , Cbet 3-bet potban: 100
3. Poker hand played on unknown network with a pot size of $126 - Pokerhand.org
Enemy 262 hand: BB VPIP: 49 , SB VPIP: 82 , 3bet: 22.1 , A%: 56 , AF: 7.1 , WTSD: 26 , Cbet 3-bet pot: 89 ,
4. Poker hand played on unknown network with a pot size of $122 - Pokerhand.org
Enemy ua., mint a 3. handben , Flop Cbet: 72 , Turn Cbet: 81 , River Cbet: 75
5. Poker hand played on unknown network with a pot size of $109 - Pokerhand.org
Enemy még mindig ua. az az aggró arc. , Flop C/R: 37
6. Poker hand played on unknown network with a pot size of $102 - Pokerhand.org
Enemy 113 hand alapján: BB VPIP: 44 , SB VPIP: 66 , 3bet: 41.9 , A%: 39 , AF: 2.0 , WTSD: 33 , Flop Cbet: 58 , Fold Flop C/R: 0 (de val.színű ennyi hand alatt nm nagyon C/R-eltem)