na ha mér feljött a topic, hu cg-hez mit ajánlanátok (cikk / video)?
cardrunners előfizetést, nincs igazán jó magyar anyag.
Hali!
3bet potok eléggé véleményesek HU cgben. Általában elmondható, hogy aki keveset dob 3betre az ellen egy tág value ranggel érdemes 3betelni. Aki 5-10%-ot dob (ez nagyon extrém) az ellen már ilyen j10s+ JQo+, 99+ al is 3betelek. Blöffből természetesen soha.
Ezt azért befolyásolhatja pár dolog. Pl.: ha nagyon deepek vagytok akkor mindenképp szűkíts ezen a value rangen, eszméletlenül kellemetlen szitukba tudnak hozni a fishek. Továbbá ha postflop nagyon aggro akkor is érdemes kicsit szűkíteni rajta.
AKi olyan 50% körül dobál az ellen kicsit érdemes átalakítani a skálád. Én ellenük 20-25%-ot 3betelek. Ilyen AQo+ KJs+ TT+ a rangem value része, blöffböl pedig a suited gapperekkel és connectorokkal szoktam visszaemelni rájuk.
A Button call ranged nekem nem tetszik, mindenképpen szűkítenék rajta. Én eleve nem 50%-nál húznám meg a határt, kicsit feljebb. Aki 50%-ot stealel az eszméletlen gyenge NIT. De itt is rengeteg tényezőtől függ a call range, ahogy azt WASP is említette. Egy postflop aggro villain ellen nem callolhatsz ugyanolyan laptartománnyal, hiába ugyanakkora a steal %-a.
Ennyi lenne hirtelen, de nagyon nehéz standard lépéseket írni HU cgben. Itt nagyon nagy mértékben befolyásolja az aktuális rangedet az asztal dinamikája, leveling stb.
Rengeteget noteolj, vállald be a varianciát. Lehet, hogy aki ellen az AJ dobólap 3betre az ellen fél óra múlva 4bet-call lap lesz.
Lehet, hogy kicsit kaotikus de ennyit írnék le most. Postolj handeket, sok jó játékos van itt aki hajlandó kommentelni.
Barewire HuNL Cash Poker Video Series | Heads Up Poker Videos and Instruction
ez érdekelne valakit?
A videó pack engem is érdekelne. Ezek szerint akkor már 33$/fő-nél járunk :)
Barewire HuNL Cash Poker Video Series | Heads Up Poker Videos and Instruction
ez érdekelne valakit?
SZiasztok!
Én is benne lennék a videós actionben :)
Ok még várjunk 1-max 2 napot és akkor megvehetjük, hátha kell még valakinek. úgy okés?
bár ahogy néztem HUSNG-n előfizetés is kell hozzá?? nem csak megvenni?
a többit skypeon megdumáljuk: iceblockonme, vegyetek fel.
Sziasztok,
Coachot keresek HU CG-re (NL50 short-normál), van aki vállal ilyet?
Hello,
Valaki skypeon el tudná küldeni waki HU videóit?
Előre is köszi!