Jó ez így idáig, call turn és callolnék minden riveren amivel nem egészült ki a flop FD, + A riveren is talán dobnék mert a flop 3bet range tele lehet ászos FD-kal egy ilyen agró emberkének. (De az is lehet hogy callolnék minden rivert:D Túl agró ahhoz hogy ilyen lapokat dobáljak neki:D)
Ilyen ellenfél ellen én 3betelnék value-ért preflop, egy fold to 3bet, illetve 4bet statisztika mérvadó lehetne.
Floppon szerintem is jó a call, turnön callolnék, illetve blank riveren egy nem túl nagy hívást még meg adnék szerintem.
Ilyen ellenfél ellen én 3betelnék value-ért preflop, egy fold to 3bet, illetve 4bet statisztika mérvadó lehetne.
Floppon szerintem is jó a call, turnön callolnék, illetve blank riveren egy nem túl nagy hívást még meg adnék szerintem.
ha jól számolom a több pénzetek marad riverre mint pot. fél pottól kevesebb hívás nem számít túl nagynak...azt hiszem :)
ha jól számolom a több pénzetek marad riverre mint pot. fél pottól kevesebb hívás nem számít túl nagynak...azt hiszem :)
Hibátlan! :)
komoly . . .
Pre 3bet, a fishek nem figyelik a poziciót, ugyanaz az utg rangeük mint a btn. Ha 4betel dobunk, de 90%-ban megad.
Postflop így elég nehéz a helyzet, nekem ez a pre agresszorként min ch/raiselés nem tetszik, szerintem elég erős lehet itt.
Ennek ellenére lehet jó a flopon reraiselni, ha meg már így alakult talán turn ai, vagy calldown, elég határeset az egész.
Nem kell mindig belekepzelni utg emelesbe AQ+, QQ+-t :D Foleg micron. Kap egy 4betet, nah bumm, callol pozibol. 54/29 es jatekost nem tudok komolyan venni.
Nyilván ezek az ellenfelek nincsenek tisztában a poziciós játékkal, de nekem itt az a bajom a 3bettel hogy még vannak 4-en utánnunk. Nem szeretnék JJ.t dobni egy cold vagy sima 4betre akár.
Sima callal family potot is indukálhatunk, ahol már csak a pf edge dönt :D