Littlemage
Válasz medgypeti kommentjére
2007. dec. 27. 22:09

Hát igen... így utólag ilyenkor elég ingerült tudok lenni.

kanrich_
Válasz BaLa kommentjére
2007. dec. 27. 23:21

Szerintem overpárja van. 1.5-ös AF mellett nem hiszem, hogy totál semmivel beemel úgy, hogy nálunk simán lehet akár AA is. Talán épp azt akarja tesztelni, hogy mennyire lehet jó egy 88-QQ típusú lappal. (talán még 44 elképzelhető nála)

Abban viszont bizonytalan vagyok, hogy call vagy raise:)
A call azért tűnik rossznak, mert esetleg gyengeséget feltételezhet nálunk, és egy 99-cel vagy TT-zel kiemelhet minket a turnön. Ráadásul jó oddsokat adunk julmik444-nek a callhoz egy flöshúzóval akár.
Az emeléssel viszont az a bajom, hogy olyan helyzetben kell betenni majdnem az egész stackünket, ahol szvsz csak a jobb lap adja.
Úgyhogy nem tudom:) Talán egy miniraise? Ezt egy 99 még szerintem simán megadhatja és nem kötődünk a pothoz sem, így egy visszaemelésre, vagy turn emelésre dobhatunk.
Erről mit gondoltok?

A raise szerintem itt azért nem jó megoldás, mert a jobb lap megadja, a rosszabb viszont el kell, hogy dobja. Ha tényleg rosszabb overpárra tesszük, mint a miénk, akkor 2 out-ot adhatunk neki, másik oldalról pedig gyakorlatilag bármi jön a turn-re, elég nehéz lesz neki egy second barrelt ellőnie Hero ellen tekintve a preflop játékot. De végül is Te is ezt írtad.
Julmik444-nek viszont igen kevés pénze van, az ő színhúzóját már úgy sem tudjuk kiemelni.

BaLa
Válasz kanrich_ kommentjére
2007. dec. 27. 23:52

Julmik444-nek viszont igen kevés pénze van, az ő színhúzóját már úgy sem tudjuk kiemelni.

Hopp, azt nem is figyeltem, hogy Julmik444 shortstack.:)

buktar
2007. dec. 28. 11:08

Rossem -nek volt színhúzója. Bocs.

kanrich_
Válasz buktar kommentjére
2007. dec. 28. 11:51

Rossem -nek volt színhúzója. Bocs.

OK, mármint a lehetséges színhúzóra gondoltam!

buktar
2007. dec. 28. 12:16

OK, mármint a lehetséges színhúzóra gondoltam!

Rendben, túlhypeoltam. :D

kanrich_
Válasz buktar kommentjére
2007. dec. 28. 15:32

Rendben, túlhypeoltam. :D

:) :D

Élő ügyfélszolgálat