JJ-vel bajban - NL100 - 6max
Az ellenfélről csak 30 hand van, ez alapján 33/17/7-et játszik.
EverestPoker Game #3003041638: Table Dili-6 - $0.50/$1 - No Limit Hold'em - 21:38:14 - 2008/03/22
Seat 1: ypster ($22.00)
Seat 2: Hero ($109.95)
Seat 3: montpellier3 ($103.75)
Seat 4: FangDenFisch ($141.32)
Seat 5: HeingSta ($106.05)
Seat 6: tanalf ($190.02)
FangDenFisch posts the small blind of $0.50
HeingSta posts the big blind of $1.00
The button is in seat #3
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Hero[:Js: :Jh:]
tanalf folds
ypster raises to $2.00
Hero raises to $7.50
montpellier3 folds
FangDenFisch calls $7.00
HeingSta folds
ypster folds
*** FLOP *** [:9h: :5h: :8s:]
FangDenFisch bets $18.00
Hero calls $18.00
*** TURN *** [:9h: :5h: :8s:] [:As:]
FangDenFisch checks
Hero checks
*** RIVER *** [:9h: :5h: :8s:] [:As:] [:5d:]
FangDenFisch bets $35.00
Hero ????
Mit kellett volna játszani a flopon, turn-ön, riveren?
Ezek nem szoktak túl szerecsések lenni, amikor egy 3betet megad egy vak. Az esetek nagytöbbségében nagy pár van náluk, esetleg AK.
Ebben a partiban flopon visszaemeltem volna $48-ig, turnnél az A miatt check, riveren a hívás nagyságától függően call vagy fold. Ahogy megjátszottad, így inkább dobnám. Az ellent a játéka alapján Axh-ra teszem.
Bar tudom, hogy pottal emeltel PF, en joval nagyobbra szoktam emelni a minraisekre (10$-ig mondjuk nem rossz)...
Hamar ez volt a lejatszas, en a riveren megneznem, es szerintem az esetek egy jo reszeben mutatna misselt flush drawt is...
Szerintem sem tunik rossz megoldasnak az emeles a floppon, viszont ebben az esetben elkotelezed magad es menni kell a handdel...
Én flopon biztos megpróbálom kiemelni. Ha sikerül okés, ha nem akkor nagy baj van. :)
De, ha már így alakult, sztem dobás. A TT-n és a board-nál kisebb pp-ken kívül csak a busted draw-kat vered.
Bár egyre inkább meggyőzöm magam, hogy jó a call. Esetleg QQ lehet nála, set-tel emelt volna turn-ön is (?), Ax kétpárba megint belenyit. Tehát inkább call, de kicsit bizonytalan vagyok (vagy mégsem?).
Ebben a partiban flopon visszaemeltem volna $48-ig, turnnél...
Én flopon biztos megpróbálom kiemelni. Ha sikerül okés, ha nem akkor nagy baj van. :)
Köszönöm az eddigi javaslatokat, észrevételeket!
A flop visszaemeléssel az a bajom, hogy pot commitedde teszem magam. Ugyebár a visszaemelés, ahogy spirited is írja kb. 48-ig kéne menjen, vagyis a pénzem majd 60% már bent lesz a potban, onnantól nincs visszaút egy ilyen floppon.
De miért hív bele egy preflop 3 betelt partiba? Miért? Ráadásul egyből bet pot...
A turn-ön meg ott az ász és akkor elpasszolja, annak ellenére, hogy két draw is van? Azt várta, hogy emeljek az ászommal és ő meg visszaemel? Vagy mi?
Aztán jön a riverre a full lapja és emel?
Hát nem tudom, nagyon sok kérdés merül fel itt. A riverre nem tudtam elképzelni, hogy verjem (egyedül tényleg a TT, amit verek, ahogy Bojanika írta), így itt eldobtam.
És mit csináltok, ha erre all in hív?