JQs valuebet a riveren?
JQs valuebet on the river? - Poker Hand Replays
A pf emelésen lehet vitatkozni, a JQs nálam mostanában nem indulólap UTG, de elég feszes volt az asztal, épp le akartam lépni.
Az ellenfél 38/13/1.4-et játszott 70 hand alatt, nem tűnt vmi acélos játékosnak.Érdemes valuebetelni ezt a rivert, ha igen mi lenne az optimális méret?
Hát én még nem értek az NL50-hez, de azért leírom, mire gondolok :)
Én biztonsági okokból feltenném, hogy nem totál analfabéta a pókerhez, ha NL50-et nyomja duplabeülővel 6maxon. Tehát egy UTG emelést PP-vel vagy suited connectorral adja meg..Vagy AK-AJ jöhet még szóba, esetleg KQ-KJ. Nézzük sorban:
- Suited connector: Sora 42 vagy 47-tel lehet, egyik sem suited, és nem lehet olyan hülye, hogy gunshottal végig calloljon. Színe sem hiszem, hogy van, mert nagyon jól beteltél, nagyon nem volt meg az odds-a.
- Pocket pair.. legrosszabb esetben van nála 66 vagy 33.. én ezekkel biztos szépen callolgattam volna, sokszor lestackeltem már kis settel a cbetelőt :)
- Top pair top/pretty good kicker... Talán jobb esetben AJ-KJ-vel jött végig...
E 3 esetből 2x nyersz, bár én nem vagyok az az agresszív típus riveren ilyen helyzetekben, talán mert sokszor visszatolták rám NL2-n :)
Összességében nem igazán ad meg, csak jobb lappal, én a checkre szavazok :)
medgypeti nem tudnád alternatív opcióként postolni a HH-t is, nálam szétfagyasztja a böngészőt ez a dolog...
JQs valuebet on the river? - Poker Hand Replays
A pf emelésen lehet vitatkozni, a JQs nálam mostanában nem indulólap UTG, de elég feszes volt az asztal, épp le akartam lépni.
Az ellenfél 38/13/1.4-et játszott 70 hand alatt, nem tűnt vmi acélos játékosnak.Érdemes valuebetelni ezt a rivert, ha igen mi lenne az optimális méret?
szerintem siman valuebet top2vel. ez egy idiota simam kifizet Jx-szel (ami boven a legvaloszinubb lapja)...
En nagyobbat hivnek 34-be valahol 20-25ig (inkabb a felso hatarfele).
szerintem ez kotelezo value bet! hosszutavon vesztesz vele ha nem betelsz.
fuggetlenul a hand vegkimeneteletol
szerintem siman valuebet top2vel. ez egy idiota simam kifizet Jx-szel (ami boven a legvaloszinubb lapja)...
En nagyobbat hivnek 34-be valahol 20-25ig (inkabb a felso hatarfele).