JT- 2párt talál flopon (NL10)
Seat 5 is the button
Seat 1: tomahawk64 ( $13.00 ) laza srác... vpip 52 pfr 11
Seat 2: martins45 ( $8.78 )
Seat 3: pauvrerat ( $4.01 )
Seat 5: shango61 ( $10.64 )
Seat 6: Ag0stini ( $9.90 )
Ag0stini posts the small blind [$0.05].
tomahawk64 posts the big blind [$0.10].
Dealt to Ag0stini [ Jd Td ]
** Dealing down cards **
martins45 folds
pauvrerat folds
shango61 folds
Ag0stini calls [$0.05]
tomahawk64 raises [$0.20]
Ag0stini calls [$0.20] ez megszokásból ment:) JTs limp/call:)
** Dealing Flop ** [ Jh, Ts, 3s ]
Ag0stini bets [$0.60]
tomahawk64 raises [$1.20]
Ag0stini raises [$3.60] ez nem kell ide?
tomahawk64 raises [$11.50]
Ag0stini ?
Insta call!!!
52 VPIP ellen en mar a top part is nutsnak tartom, nemhogy a top2t.
De ha egy jo jatekossal allanal szemben akkor is call lenne. Konnyen emelhet valami AJ, QQ+ kezzel, esetleg valamilyen komybodrawval: AsJs, AsKs, KsQs, stb...
Mivel a bet/3bet line-od repeli a kombo drawt emiatt konnyeden callozhatsz kesz lapokkal is.
Ha ez alkalommal kikaptal akkor az cooler.
(JTs sb vs bb azert emeles pre.)
ez megszokásból ment:) JTs limp/call:)
na az ilyenekről kéne gyorsan leszokni, fold pf, vagy ha passzív az asztal emelj vele, de semmiképp sem openlimp....
Floppon már tolni kell....milyen flopra vártál amikor bejöttél a partiba?:)
Insta call!!!
52 VPIP ellen en mar a top part is nutsnak tartom, nemhogy a top2t.
De ha egy jo jatekossal allanal szemben akkor is call lenne. Konnyen emelhet valami AJ, QQ+ kezzel, esetleg valamilyen komybodrawval: AsJs, AsKs, KsQs, stb...
Mivel a bet/3bet line-od repeli a kombo drawt emiatt konnyeden callozhatsz kesz lapokkal is.
Ha ez alkalommal kikaptal akkor az cooler.
(JTs sb vs bb azert emeles pre.)
nem open limp volt:) megadtam egy "everestes steal min raiset:)"
martins45 folds
pauvrerat folds
shango61 folds
Ag0stini calls [$0.05]---sztem ez itt openlimp....aztán megadtál vele egy miniraiset....de vak vagyok, most látom h SB voltál, nos SBből meg simán rá kell emelni a BB-re JT-sel, kiegészíteni a legritkább esetben sem szabad.....
Szóval....régebben én is nagy előszeretettel játszottam a JT, 9T, 89 kombókat, főleg ha suitedek voltak, emelt potba is bátran bementem velük, HU szituban OOP, nem számított..merthát ugye ezek a legjobb sorképző lapok, és ha még suitedek is az már kincs...gondoltam én....és néha nyertem is vele 1-1 teljes beülőt....a meglepetés igazából akkor ért, amikor ránéztem a PT-re és 60K hand után ezek volak a legmíuszosabb lapjaim....a suitedek is kisebb mínuszt termeltek, az offsuitedek pedig mégnagyobbat...a 9To-ra emlékszem hogy -2.5BB/100 körül volt....na ezek után abbahagytam és csak pozícióból játszom ezeket a lapokat, leginkább multiway potban, vagy PF aggresszorként.....azóta plusszosak....
Figy...bocsi ha úgy tűnik, nem lehordani/fikázni akarlak, hanem segíteni....nem azt mondom hogy katasztrófa volt a PF játék, de ilyen viszonylag jó lappal amikor BBnél random lap van emelni kell, PF meg kell nyerni a kasszát, mert lehet floppon lejavulja a lapod, ugyanez a helyzet D-ből és CO-ból is.
Nyilván NL10en sok a passzív CS, akik minden szarral megadnak és ha te is valami szeméttel loptál akkor bajban vagy floppon..ezért érdemes figyelembe venni milyen játékosok ülnek a vakokon(nyilván egy 80VPIP-s arc ellen nem fogok T5oval vakot lopni, mígy egy 12VPIP-s ellen megpróbálom...) és eszerint feszesíteni vagy lazítani a vaklopást és a játékot...de ezeket nyilván te is tudod már;)
A konkrét esetnél nyilván ha top2párt floppolsz az nem dobhatod..ha levert pech...nekem a visszaemelés is tetszik floppon...
Figy...bocsi ha úgy tűnik, nem lehordani/fikázni akarlak, hanem segíteni....nem azt mondom hogy katasztrófa volt a PF játék, de ilyen viszonylag jó lappal amikor BBnél random lap van emelni kell, PF meg kell nyerni a kasszát, mert lehet floppon lejavulja a lapod, ugyanez a helyzet D-ből és CO-ból is.
Nyilván NL10en sok a passzív CS, akik minden szarral megadnak és ha te is valami szeméttel loptál akkor bajban vagy floppon..ezért érdemes figyelembe venni milyen játékosok ülnek a vakokon(nyilván egy 80VPIP-s arc ellen nem fogok T5oval vakot lopni, mígy egy 12VPIP-s ellen megpróbálom...) és eszerint feszesíteni vagy lazítani a vaklopást és a játékot...de ezeket nyilván te is tudod már;)
A konkrét esetnél nyilván ha top2párt floppolsz az nem dobhatod..ha levert pech...nekem a visszaemelés is tetszik floppon...
Bad Beat. Ahogy Lederman írta, gondolkodás nélkül instacall. Bad beat....
Amít kisrapi írt, azzal persze egyet kell értenem! :)