Kérdéses leosztás - KK (NL100-6max)
Sziasztok,
ismét egy parti, királyokkal a főszerepben. Kiváncsi lennék a véleményetekre.
Players(max 6):
EzVagyokEn (EUR 121.95 in seat 1)
Marubozu (EUR 62.51 in seat 2)
Mattu (EUR 197.00 in seat 3)
Klonkarn$ (EUR 26.75 in seat 4)
Vegas01 (EUR 95.95 in seat 5)
Barbamamma (EUR 100.00 in seat 6)
Dealer: Mattu
Small Blind: Klonkarn$ (0.50)
Big Blind: Vegas01 (1.00)
EzVagyokEn was dealt: :Ks: :Kd:
Barbamamma Fold
EzVagyokEn Raise (3.50)
Marubozu Fold
Mattu Fold
Klonkarn$ Fold
Vegas01 Call (2.50)
Pot: 7,5,-EUR
Flop :Td: :4c: :Th:
Vegas01 Check
EzVagyokEn Check
Turn :Td: :4c: :Th: :3s:
Vegas01 Check
EzVagyokEn Bet (5.00)
Vegas01 Call (5.00)
Pot:17,5,-EUR
River :Td: :4c: :Th: :3s: :Tc:
Vegas01 Bet (7.50)
EzVagyokEn :confused:
Kérdésem elsősorban az lenne, hogy véleményetek szerint mi a helyes lépés a rivernél? Az ellenfél játéka elég furcsa, miért emel be hirtelen a riveren? Van értelme a visszaemelésnek? Esetleg all-in?
Másik kérdésem lenne, hogy véleményetek szerint helyes-e a flop utáni check a királyokkal?
hmmm, nehez
en a parti vagyok, hogy szeretem akkor kideriteni hogy mi a helyzet ha meg keves penzembe kerül, igy en biztos emelek a flopon. viszont ha par van a kezeben, akkor csak ket outja van ezt meglehet jatszani annak erdekeben hogy több penzt hozzunk ki a partybol...
de lehetett nala JT is, ez a ketvariacio van..
szoval ha megvagy gyözödve rola hogy jobb vagy akkor reaise 20-25 ig a riveren, ha a slowplayel ez volt a szandekod..
ha elejetöl fogva ugy gondoltad hogy gyenge vagy ellene es potcontrol volt a szandekod akkor call...
A flopon emelhetsz. Ha csak megadja a turn-ön elpasszolhatod mögötte, majd a river-en, ha megint passzol, akkor value bet.
Amennyiben a flop-on reraise-el, akkor sztem call, majd a turn-ön, ha újra emel, akkor talán fold, esetleg még egy call.
Ahogy játszottad, a river nagyon határeset. Talán ráemelnék egy nagyobbat (mondjuk 25-ig), ha erre pedig visszaemel, akkor fold.
szeretem akkor kideriteni hogy mi a helyzet ha meg keves penzembe kerül, igy en biztos emelek a flopon.
A flopon emelhetsz.
ha az ellenfelnek T es van a kezeben, checkeli a flopot, a turnön szamara "kedvezötlen" T es jön, tegyük fel, hogy a jatekod alapjan, nem tehet overparra, akkor mar csak ugy tud belöled penzt kihuzni, ha megvarja a rivert es a feltetelezett ket overlapoddal fullod lesz....
de igazad van ha nem T es jön a turnre es T van nala emelnie kell...
ha a turnön pedig nem A jön, es ö checkel nagy valoszinüseggel jobb vagy....tetszik ez a megjatszas :-)
Az ellenfél játéka elég furcsa, miért emel be hirtelen a riveren? Van értelme a visszaemelésnek? Esetleg all-in?
A flopon pont azért nem emeltem, hogy a JT, 9T típusú lapok ellen kisebb potot építsek.
Szerintetek racionális és valószínű lenne, hogy az ellenfélnél tizes van miután kétszer elcsekkelte a boardot és riverre lejött a harmadik T? Nem lenne érdemes ekkor visszaemelni és akár az all-int is vállalni az ellenféllel egy kisebb pocketpárra számítva?