Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > KJ tp+fd dangerous flop vs fish sqz pot

BelaKecske
Válasz fLeSs kommentjére
2013. aug. 5. 18:46

Ha UTG feszesen reagál a 3betekre, akkor itt nagyon sokat fog dobni (számára erős range-et repizünk), és így izolálhatjuk a fisht pozícióból.
Szerintem.

ez a helyzet.

fLeSs
Válasz vadallat kommentjére
2013. aug. 5. 20:19

KJo-val kicsit lazának tűnik a 3bet, közismert hogy a KJo sérülékeny lap...

Fish ellen pozícióban jó az. :) Nyilván TPTK-val nem kell tönkremenni (max vmi ordas nagy fish ellen), de rengeteg benne a value. Értékért TT+/AJ/ATs+/KJ+-szal sztem lehet izolálni. Ilyen suited connectorral meg Axs-ekkel csak akkor, ha fish sokat dob a cbetre.

Szerintem.

forexnub
Válasz fLeSs kommentjére
2013. aug. 6. 19:21

Hello, lenne pár kérdésem.

Nem túl laza a squeeze? UTG-nek mivel és hogyan kéne védekeznie OP?
Floppon treff nélkül is bet/call?

köszi

hiába lesz bent fish, utg-nek nem éri meg lazán callolni, ha úgy gondolja hogy jön a fish akkor kb csak setmine éri meg, hiszen nem szoktak lazán sqzelni ha fish is bent van, szóval AQ AJ KQ val oop nagyon nehéz lesz játszania még ha találja is a flop

treff nélkül sztem sima betfold

Lehet, hogy kukacoskodom, de FR-en kicsit több érv kellene egy CO blöff sqz-hez.
(Ez valami ss asztal különben? Mert hárman ülnek mögötted 50BB-s stack-kel, akik még meg sem szólaltak. Tulajdonképpen reálisan 4 (5) embertől várható még pre move, amik ellen sima fold. Nekem nem tetszik az egész.)
Ha csak a fish-re utazál, akkor pedig egyértelműen flop bet/turn push.

milyen érvre gondolsz? egy csomó jobb lapot dob a reg és kb csak setmineolni fog, meg ugye a premium lapokkal folytatja kb ami 3%

rendes asztal, csak több volt rajta az ss reg, MP-ben ülő játékosok voltak a fishek

Utgről nem írtál, de miatta ez most túl laza lesz pre. Fishről is írhatnál pár szót.
Ha jó a squeez, akkor ezt a szitut vártuk kettesbe vele, turn bet/call, river push szerintem.

nem túl friss hand, csak gondoltam a nagy melegben posztolok pár hibásan lejátszott partit és mikor kimásoltam wt-re akkor nem írtam ki a reg statjait, de lényegtelen is ha dobott nem?:D amúgy gondolom 12-15% nyithat mint a legtöbb reg 60körüli dobással
kb tényleg a legjobb flop jöhetett a fish ellen...

KJo-val kicsit lazának tűnik a 3bet, közismert hogy a KJo sérülékeny lap...

egy reg aki nagyon sokat fog itt dobni és egy fish aki megjátszik olyan lapokat amiben lát "fantáziát" sztem nem laza, hiszen elég jól lehet ip a partit kontrolálni

Ha UTG feszesen reagál a 3betekre, akkor itt nagyon sokat fog dobni (számára erős range-et repizünk), és így izolálhatjuk a fisht pozícióból.
Szerintem.

Fish ellen pozícióban jó az. :) Nyilván TPTK-val nem kell tönkremenni (max vmi ordas nagy fish ellen), de rengeteg benne a value. Értékért TT+/AJ/ATs+/KJ+-szal sztem lehet izolálni. Ilyen suited connectorral meg Axs-ekkel csak akkor, ha fish sokat dob a cbetre.
Szerintem.

pont erről van szó, és erre KJ egy jó lap lehet

forexnub
Válasz forexnub kommentjére
2013. aug. 6. 19:37

$0.50/$1 No Limit Holdem
9 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
UTG ($197.37) 197bb
UTG+1 ($41.50) 42bb
MP1 ($54.50) 55bb
MP2 ($81.85) 82bb
MP3 ($119.80) 120bb
hero (CO) ($111.05) 111bb
BTN ($48.96) 49bb
SB ($40.50) 41bb
BB ($41.50) 42bb

Pre-Flop: ($1.50, 9 players) hero is CO :kh: :jc:
UTG raises to $3, 2 folds, MP2 calls $3, 1 fold, hero raises to $11, 3 folds, UTG folds, MP2 calls $8

Flop: :8c: :kc: :qc: ($26.50, 2 players)
MP2 checks, hero checks

Turn: :js: ($26.50, 2 players)
MP2 checks, hero bets $18, MP2 goes all-in $70.85, hero calls $52.85

River: :qd: ($168.20, 2 players, 1 all-in)

Final Pot: $168.20
hero shows two pair, Kings and Queens
:kh: :jc:
MP2 shows a flush, King high
:6c: :5c:

MP2 wins $165.40 (net +$83.55)

hero lost $81.85
UTG lost $3

jobb flop nem nagyon tudott volna jönni, de flop valamiért nem beteltem ( biztos éreztem a vesztem:p), sztem éppen 20+ asztal ment és nem vettem észre hogy fd-m is van:cool:

BelaKecske
2013. aug. 6. 20:42

Szomorú, de turnon nem vagyok biztos benne, hogy jó lesz berakni, mondjuk számolni kéne. 20 asztalon meg ne játssz! :D

forexnub
2013. aug. 6. 20:57

valószínű hogy itt már nem leszek elől, de a potoddsom már megvan sajnos ha nem A flushe van, szóval nem igazán dobhatok:(
18 asztalon kényelmesen megvagyok, de amikor beugrik 24 akkor már van kapkodás:D de a fishek miatt nem lépek ki ha már félórát várólistáztam:D

Élő ügyfélszolgálat