KJo turnre drill ellenfél c/r
én utg, ellenfeleim a vakok.
No Limit Hold'em, $0.50 BB (4 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com
Hero (UTG) ($67.13)
BTN ($40.02)
SB ($50.27)
BB ($78.28) 34/6/5 33 hand
Preflop: Hero is UTG with K, J
Hero raises $2, 1 fold, SB calls $1.75, BB calls $1.50
Flop: ($6) 8, Q, J (3 players)
SB checks, BB bets $1.50, Hero calls $1.50, SB calls $1.50
Turn: ($10.50) J (3 players)
SB checks, BB checks, Hero bets $8, 1 fold, BB raises $16, Hero ?
Total pot: $26.50
flop 2bet a donkra? turn körcheckre nem bet?
most akkor ki kicsoda? :D
most akkor ki kicsoda? :D
Szerintem a flop call rendben van.
A számok szerint ellenfél igen csak fishy, ez a turn c/r elég furcsa valószínűleg egy Jx-el állunk szemben. Kis mintából sajnos nem lehet tudni, hogy donkol-e vajon 2/párt/setet/sort. Mivel deepen vagyunk így beállnék call turn, call riverre. Ha sima 100 bb deep akkor push.
Flop call jó.
Turnön muszáj betelni a drawk miatt.
Ellen jó eséllyel Jx. És a kis donkbetje alapján én QJ-t nagyon elképzelhetőnek tartom.
Emiatt turnön call, és blank rivernél call.
Viszont ha leesik valami draw, és mégis betel, akkor megfontolnám a foldot.
köszönöm a hozzászólásokat, turnon már eldobtam. nem hittem, hogy lenne értelme megnézni a rivert. nagyon JQ szerű volt a lejátszása és a slowplaye, ezért eldobtam.
Ilyen boardon 5-ös af.el slowplay?
Flop: ok, ez bármi lehet, sima weak donkbet draw-al, gyenge pár+draw, monster ami donk/raise-t akar
Turn: egy kész erős hand c/r-elne itt? Kockáztatva, hogy elcheckeled, mivel flopon jó odds-ot kaptál bármilyen draw lehet nálad.
Persze vmi konkrét read nélkűl ez csak spekuláció, tudom, hogy az ilyen játékosok tudnak nagyon fura dolgokat csinálni, de ezt egy check/minraisre soha nem dobnám, call, revaluate river.
a 33 hand túl kevés a további read alapján. az AF sem annyira biztos, hogy valós ezért.
köszi a hsz-t.
a 33 hand túl kevés a további read alapján. az AF sem annyira biztos, hogy valós ezért.
köszi a hsz-t.
Ha fullra húzunk, meg van a pot odds. Az meglehet, hogy a fullunk kevés lesz, de az még inkább meglehet, hogy már most jobbak vagyunk. Ezért még pesszimista hozzáállással is vehetjük úgy, hogy a két dolog kiegyenlíti egymást.
Én kormi88 játékát támogatom.