KJs deepen reg ellen D vs. SB.
Ellen egy jobb reg, úgy gondoltam ideális 4-bet spot, ilyen deepen OOP valszeg nem akar jó lap nélkül csatába keveredni, többször 3 betelgettük már egymást, több asztalon is játszottunk egymás ellen, de ha jól emlékszem 4-betből ez az első.
Utólag talán a 4-bet mérete a deep stackek miatt lehetne nagyobb..na de mi ez a donkbet?
Adjuk fel v. raise?
Egyéb alternatíva? Most másik lehetőségnek a megadást látom, és pozból meglátjuk....jó néha talán a fold is felmerül halványan:D
villain: 19/17/51% 9% 3-bettel, Sb3bet: 11% BB3bet: 13% 200hand alapján floppon és turnön nagyon(45%, 40%) aggro, riveren már nem annyira
Party Poker $50.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 31488
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
UTG: $177.56
MP: $49.00
CO: $57.56
Hero (BTN): $131.90
SB: $92.89
BB: $37.82
Pre Flop: ($0.75) Hero is BTN with J K
3 folds, Hero raises to $1.43, SB raises to $5.36, 1 fold, Hero raises to $14.43, SB calls $9.07
Flop: ($29.36) 3 2 4 (2 players)
SB bets $14.68, Hero ???
Na most Én ezt nem értem. A másik handben a QQ top párodat el akarod dobni amikor az 1/5 stacked betetted preflop, itt meg kérdés a dobás részedről amikor preflop kaptál egy visszaemelést ist és a flopon is Ő kezdeményez.
nehéz kérdés mivel csak callolt pre én egy AK, AQ, vagy JJ-ig bezárólag közepes pocketok képzelek el nála, ha jobb reg nálad akkor tudja hogy az emelésére te csak foldolhatsz (ergo blöfföltél) vagy visszaemelsz mert lent van egy színhúzó,
én ha azt nézem itt visszatolnám mert pre csak callolta az emelésed, post meg donkolt
Na most Én ezt nem értem. A másik handben a QQ top párodat el akarod dobni amikor az 1/5 stacked betetted preflop, itt meg kérdés a dobás részedről amikor preflop kaptál egy visszaemelést ist és a flopon is Ő kezdeményez.
Float szóba sem jöhet egy ilyen flop esetén?
(csak érdeklődöm, a jó megoldást én sem tudom)
Float szóba sem jöhet egy ilyen flop esetén?
(csak érdeklődöm, a jó megoldást én sem tudom)
én is ezen gondolkodtam, de leírja hogy jobb nála, egy call borzasztóan árulkodó lenne egy ilyen fd floppon, de meglehet próbálni mert lehet megijed már attól hogy miylen vaskos a kassza és turnon inkább föladja
Sztem nem jó a float itt. Mit fogunk egy 8c-n előadni pl? Ezekre a floaterekre tolom rá kis-közepes pockettel csekkréz formájában turnön, aztán dobhatja az A hight...
Én itt a rr mellett vagyok, folytatjuk az overpár előadást. Bár ha jó reg, ez a félpot donk pont ezt akarja... annyira polarizált a range jelen pillanatban, h nem tudom eldönteni. Már a 4bet-callt sem értem :) Jó reg ilyet nem csinál.
Nehéz parti, várom a te lépésed és magyarázatod kisrapi.
Monsterrel azért hülyeség szerintem ez a donkbet, mert az fd-re pont megadja az oddsot és egy QQ-AA-ig mindent eldobat általánosságban, csak crazy játékosok fogják visszatolni, vagy azért mert egy iszonyat fiss vagy azért mert agyongondolkodja a helyzetet
Reraise, legvalószínűbb, hogy közepes pár van a kezében és azzal donkolt (77-TT), ezen lapokat pedig jó eséllyel el fogja dobni a visszahívásunkra. Lehet még nála esetleg AX lap is, vagyis két over + gutshot, de inkább közepes pocket-re gondolnék, és visszahívnék.