KJs - UTG - NL100
Villain adatai: 24%/12%/1, de mindez csupán 17 hand alapján, tehát gyakorlatilag nincs is róla adatunk.
EverestPoker Game #3156997214: Table Dili-28 - $0.50/$1 - No Limit Hold'em - 15:16:28 - 2008/04/25
Seat 1: Sambruno ($79.04)
Seat 2: pamser ($64.00)
Seat 3: Alexius226 ($94.70)
Seat 4: SirMadhouse ($100.95)
Seat 5: jf140 ($196.30)
Seat 6: Hero ($100.00)
SirMadhouse posts the small blind of $0.50
jf140 posts the big blind of $1.00
The button is in seat #3
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Hero [:Kc: :Jc:]
Hero raises to $3.50
Sambruno folds
pamser folds
Alexius226 folds
SirMadhouse folds
jf140 calls $2.50
*** FLOP *** [:Jh: :4s: :5s:] pot=7,5$
jf140 checks
Hero bets $5.00
jf140 raises to $22.50 (nem túl sokat gondolkodott)
Hero calls $17.50
*** TURN *** [:Jh: :4s: :5s:] [:4d: ] Pot=52,5$
jf140 checks
Hero ???
1. kérdés: A flop játékról mi a véleményetek? Az ellenfél c/r játékára mi a helyes lépés?
2. kérdés: Ha már így alakult a floppon, akkor mit tesztek a turn-ön?
Köszönöm
Szerintem a flopn el kell döntened, hogy jobb vagy-e. Ha úgy gondolod setje van dobjad. Ha úgy gondolod, hogy ezt húzó lappal csinálja akkor emelj vissza rá. Ezekben a partikban nem látom a call értelmét. Lejön egy Q vagy Ász vagy szín, vagy egy 3-as vagy egy 8-as ...mit csinálsz?
Én dobnám, mivel OOP valószínű, hogy nem csinálja meg ezt egy drawal, maximum, ha 67s van nála. Illetve elképzekhető egy AJ is.....
Nagyon rosszak a kilátások....
A turnön : Ha az volt a readed, hogy drawal játszza ezt, tarts ki a readed mellett és emelj potot...Ha nem check és a river fényében call vagy fold
Én flopon valószinüleg dobtam volna vagy ha nagyon érzek valamit visszamelek ... ez volt a lehető legrosszab de ha már itt vagy 40 dolcsit emelnék hátha csak valami j10 és agrozik vagy csak blöfföl ha megadja check fold és 99% hogy verve vagy , mert már nem fél a színhúzotól mivel full-ja van.
1. kérdés: A flop játékról mi a véleményetek? Az ellenfél c/r játékára mi a helyes lépés?
2. kérdés: Ha már így alakult a floppon, akkor mit tesztek a turn-ön?
fold a flop c/r-re, ha tartottal c/b turn altalaban fold river
Kezdem a preflop játékkal, nálam KJs utg+1-ből játszik, utg-ből még eldobnám.
Floppon az esetek nagy részében eldobnám a c/r-re, nagyvakból adott meg, eléggé leszűkíthetjük a range-ét pocket párokra, ászos magas lapokra. Az a baj a megadással, hogy egyáltalán nem tudod hol állsz. Csinálhatta ezt TT-zel, 99-cel, de akár 55, 44, AJ is lehet. Ha a turn nem egy K vagy J akkor fogalmad sincs mit csinálj, de egy betre valszeg a dobás a legjobb.
2. Mindenképpen check. Ha betelsz, azzal feladod neki a labdát egy újabb c/r-re, ha csak megadja akkor meg növelted a potot egy marginális lappal. Viszont ha checkkelsz akkor a legtöbb river esetén meg kell adni a nyitását, mivel nagy százalékban blöffölhet.