Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > KK 2 ellenfél ellen NL60 (deep)

Zoli
2007. okt. 22. 22:30

KK 2 ellenfél ellen NL60 (deep)

Sziasztok!

Hogyan játszottátok volna ezt a hand-et?

Full Tilt Poker, $0.15/$0.30 NL Hold'em Cash Game, 5 Players
http://www.legopoker.com/hh

SB: $107.75
BB: $56.10
UTG: $62.65
CO: $81.05
Hero (BTN): $58.75

Pre-Flop: Kc Kh dealt to Hero (BTN)
UTG folds, CO calls $0.30, Hero raises to $1.35, SB calls $1.20, BB raises to $4, CO folds, Hero calls $2.65, SB calls $2.65

Flop: ($12.30) 4s 5c Td (3 Players)
SB checks, BB bets $8, Hero calls $8, SB calls $8

Turn: ($36.30) 2d (3 Players)
SB checks, BB checks, Hero checks

River: ($36.30) 5s (3 Players)
SB bets $22.20, BB folds, Hero ?

SB 40/24/4/109, nem tűnt fel a játékán semmi különös. (eddig...)

Köszi: Z.

kisrapi
Válasz Zoli kommentjére
2007. okt. 24. 17:08

Ez is egy nehéz szitu, és kíváncsian várom a többiek véleményét, mert én nem tudom mit lépnék. SB játéka nagyon emlékeztet egy alacsony PPvel való játékra, amivel set-je lett floppon. PF 2szer is call-ol csak, floppon check/call, turnben check...lehet itt akart raiselni, riveren pedig belenyit 2 emberbe, ezt határeset lappal nem tenné sztem(ilyenkor PT-ben sokat segíthet a river agressziója az ellennek)......szerintem fold, de ahogy magam ismerem a játék hevében call lett volna, és megnéztem volna a jobb lapját.

want2push
Válasz kisrapi kommentjére
2007. okt. 24. 18:18

SB: PF 2szer is call-ol csak, floppon check/call, turnben check...lehet itt akart raiselni, riveren pedig belenyit 2 emberbe, ezt határeset lappal nem tenné sztem

Sztem is a fold a helyes döntés. Vagy határeset lapja, vagy nagy lapja van. Határeset lappal pedig nem tenne ilyet, hiszen ti elég jól leírtátok a lapotokat (egyiketeknél biztos QQ+ van).

Skiboy
Válasz want2push kommentjére
2007. okt. 24. 23:32

Játék közben elég nehéz dobni ilyen helyzetben, de a full nagyon valószínű. Fold, ha meg elég bátor volt, hogy pozíción kívül két ember ellen ekkorát blöfföljön, hamarosan úgyis visszaadja ezt a pénzt.

Godmode
Válasz Skiboy kommentjére
2007. okt. 25. 5:03

Deepen nem jo jatek visszaemelni PF?
En egyebkent valoszinuleg hivnam, nem tudnam eldobni... Lehet neki is overparja... Hulyeseg? Tudom, hogy tobb lap ver, mint amennyit a KK ver, de second nuttal is ki lehet kapni...

Élő ügyfélszolgálat