KK 4bet pot
$0.50/$1 No Limit Holdem
7 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG ($225.55) 226bb
UTG+1 ($146.24) 146bb
hero (MP) ($100) 100bb
CO ($94) 94bb
BTN ($19.32) 19bb
SB ($44.56) 45bb
BB ($202.85) 203bb
Pre-Flop: ($1.50, 7 players) hero is MP :kc: :ks:
2 folds, hero raises to $2.50, CO raises to $7, 3 folds, hero raises to $18, CO calls $11
Flop: :2h: :9c: :td: ($37.50, 2 players)
hero checks, CO checks
Turn: :qs: ($37.50, 2 players)
hero bets $27, CO calls $27
River: :8h: ($91.50, 2 players)
hero checks, CO goes all-in $49, hero folds
Final Pot: $91.50
CO wins $137.70 (net +$43.70)
hero lost $45
egy barom kínai reg, van már közös historink, egy párszor sikerült tiltre tennem, vagy saját magát, szóval van köztünk már leveling
lehet hogy hiba, de flop úgy gondoltam betelni fog minden value lapját, és megpróbálhatja elvinni a potot, de utólag belegondolva, sok cr-t láthatott tőlem és félhetett tp JJ QQal
sztem megint hiba hogy turn nem próbáltam meg cr-elni, vagy ha betelek akkor már pot közelitt kellett volna
riveren betelhettem is volna, de féltem a j-től
xc meg nem jött szóba mert nem hiszem hogy, azt gondolja tud jobbat dobatni
szóval az egész nem tetszik:D másnak?
Nekem se. Flop nálam nem jó a check. A Fold a végén jó.
cbet kimaradt...
Flopp cbet,turn push nálam!
cbet kimaradt...
Ha az azindok, hogy a value lapjait úgyis beteli flopon, akkor nem tetszik a check :) Callolni is fog velük.
Ha meg tényleg van már historytok, miszerint nem vagy valami passzív, blöffbe sem fog kezdeni, és a közepesebb SD értékű lapjait is checkeli, amikkel viszont callolna is.
Jobban tetszik nekem a bet. Így játszva én is c/f-olnék riveren :)
A te 4bet range-ed jórészének ez a flop nem lesz annyira cool (AK, illetbe AJ, KQ, KJ ilyesmiket blöffölsz gondolom), ezeket itt floppon blöff cbetelhetnéd simán, könnyen moveolhat itt valamit, szal sztem 16-20 usd bet flop.
Gyengébb játékos ellen nem slowplayelnék semmilyen szituban monstert, szerintem kevesebbet hoz hosszú távon egy-egy ilyen lassan játszott, trükkös parti, mintha végig egyenesen tolnád neki.
flop check-kel értéket hagysz a partyban, és ingyenkártyát az ellenfélnek
A te 4bet range-ed jórészének ez a flop nem lesz annyira cool (AK, illetbe AJ, KQ, KJ ilyesmiket blöffölsz gondolom), ezeket itt floppon blöff cbetelhetnéd simán, könnyen moveolhat itt valamit, szal sztem 16-20 usd bet flop.
Gyengébb játékos ellen nem slowplayelnék semmilyen szituban monstert, szerintem kevesebbet hoz hosszú távon egy-egy ilyen lassan játszott, trükkös parti, mintha végig egyenesen tolnád neki.
flop check-kel értéket hagysz a partyban, és ingyenkártyát az ellenfélnek