kanrich_
2008. márc. 27. 14:45

KK - 4way pot - NL100

Sziasztok,

kiváncsi lennék, hogy az alábbi, elég ritka helyzetben Ti mit csináltok, mit csinálnátok.

EverestPoker Game #3022360164: Table Marav-4 - $0.50/$1 - No Limit Hold'em - 20:43:55 - 2008/03/26
Seat 1: fireball06 ($75.25)
Seat 2: Hero ($300.80)
Seat 3: -WilliamB- ($163.20)
Seat 4: sammy1704 ($59.50)
Seat 6: DaFonz80 ($118.40)
sammy1704 posts the small blind of $0.50
DaFonz80 posts the big blind of $1.00
The button is in seat #3

Holecards:
Dealt to Hero [ Image Image ]
fireball06 calls $1.00
Hero raises to $5.00
-WilliamB- calls $5.00
sammy1704 calls $4.50
DaFonz80 folds
fireball06 calls $4.00

Flop:
[ Image Image Image ]
sammy1704 checks
fireball06 checks
Hero :confused:

spirited
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. márc. 27. 14:49

Azért egy 2/3 - egész potot belenyitnék, hogy lássam hol állok. Aztán az ellenfelek reakcióitól függően megyek tovább. Már ha 2 megadó lesz az emelésre, akkor elengedném a partit. Az ellenfelek mit léptek?

Littlemage
Válasz spirited kommentjére
2008. márc. 27. 18:28

Hát ilyenkor én is bajban szoktam lenni, ha bevállalósnak érzem magam, akkor nyomulok, ha nem, akkor legjobban egy negyedik színnek örülnék, s hajítanám el a lapocskáimat...hacsaknem K az, s akkor ujra megfontolandó a dolog.

de igazándiból ami tetszik, az az, hogy 3 BI-el ücsörög a mi kis Hero-nk. :cool:

sariboxer
Válasz Littlemage kommentjére
2008. márc. 27. 18:38

azert valoszinuleg jo vagy.

betelnek egy majdnem potot, aztan a ket fel stack ellen egesz biztos nem dobnam el, de argus szemekkel figyelnem a 163 $-os csakot es ha o eroskodik akkor nehez szivvel de el birnam engedni.

(aztan vernem a fejem a falba, amikor JJ-t mutat valamelyik draw-n levo kis stack ellen)

Godmode
Válasz sariboxer kommentjére
2008. márc. 28. 4:26

En elnyomnam a standard c-betet, aztan majd meglatjuk... Szerintem +EV-s...

kisrapi
Válasz Godmode kommentjére
2008. márc. 28. 8:04

Nekem az a tapasztalatom, hogy ilyen floppokon azért az ellenek sem szoktak ízmozni egy JJ szerű lappal, tehát itt szerintem kb egy set a minimum, amivel hajlandó az ember sok pénzt betenni...alig tettél még a potba, én checkelnék és megnézném mi történik...de egy standard C-bet sem rossz, de ha akkor bármilyen ellenállásra feladnám a partit...

sariboxer
Válasz kisrapi kommentjére
2008. márc. 28. 8:28

Nekem az a tapasztalatom, hogy ilyen floppokon azért az ellenek sem szoktak ízmozni egy JJ szerű lappal, tehát itt szerintem kb egy set a minimum, amivel hajlandó az ember sok pénzt betenni...alig tettél még a potba, én checkelnék és megnézném mi történik...de egy standard C-bet sem rossz, de ha akkor bármilyen ellenállásra feladnám a partit...

a check nagyon weak-tight szerintem....

kanrich_
Válasz sariboxer kommentjére
2008. márc. 28. 18:57

Köszönöm a válaszokat.
A fene tudja miért, de nem értek Veletek egyet, pedig szinte mindenki ugyanazon a véleményen van.
4 way pot, és még nagyon kevés pénzt tettünk a potba, simán lehet, hogy valakinél már ott van a szín, vagy esetleg a set, én meg építsem a potot?
Nem azt mondom, hogy abban az esetben, ha mindenki elpasszolja a floppot, akkor nem kell belenyitni, mert akkor én is nyitnék, de a floppon szerintem a kőr király nélkül nem érdemes potot építeni.

A partiban egyébként én passzoltam, amire WilliamB emelt, majd az egyik korai pozíciós játékos visszaemelt, én persze ezen a ponton dobtam. Az egyik játékosnál ott volt a szín flopra. (Ne értsetek félre, ezzel nem az igazamat akarom bizonyítani, csak az érdekel, hogy ÁLTALÁBAN mit érdemes tenni ilyenkor)

Zoli
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. márc. 28. 21:30

Nem azt mondom, hogy abban az esetben, ha mindenki elpasszolja a floppot, akkor nem kell belenyitni, mert akkor én is nyitnék, de a floppon szerintem a kőr király nélkül nem érdemes potot építeni.

Egyetértek. 3 ellenfélbe biztos nem hívnék bele.

Élő ügyfélszolgálat