KK drawy board -> raise overbet
Szoval, nálam KK ( nincs kör királyom) , imagem átlagos tag , ellenfelem nem rég ült le , nincs róla eddig semmi
hm valahogy azonnal jött hogy ez fold ( megérzés és igyekszem hallgatni rájuk) amúgy ez nálam síma push , tudom jó lenne tudni az ellen statjait a dologhoz :)
okés annyi hogy a flopon a 9 kevés, kb. 12-13 at kelett volna!
Seat 1: darklol66 ($100 in chips)
Seat 2: Marypoker13 ($114.20 in chips)
Seat 3: hieroja1 ($58.35 in chips)
Seat 4: xTEMPLARIOx ($100 in chips)
Seat 5: dosbirds1 ($102.90 in chips)
Seat 6: pist-n-broke ($38.60 in chips)
Seat 7: npafylas ($42.95 in chips)
Seat 8: 123mads ($124.40 in chips)
Seat 9: clutsy ($101.65 in chips)
Seat 10: EroRICH ($48.25 in chips)
PRE-FLOP
123mads folds, clutsy folds, EroRICH folds, darklol66 bets $4, Marypoker13 folds, hieroja1 folds, xTEMPLARIOx folds, dosbirds1 calls $4, pist-n-broke folds, npafylas calls $3.
FLOP [board cards: 6H,4H,5S ]
npafylas checks, darklol66 bets $9, dosbirds1 bets $40.50, npafylas folds, darklol66 folds.
hat, erdekes...
szerintem 75%-ban call es a tobbi fold, mivelhogy az esetek szerintem legalabb 30%-ban lehet nala draw, illetve mondjuk 50%-ban overpar (vagy ket overkartya (bloff)), es a tobbi 20% lehetne az a hand, ami jelenleg erosebb nalad...
mit gondoltok ehhez a saccolashoz, megalhatja a helyet?
Szerintem is kevésbé valószínű, hogy sora van. AhKh AhQh vagy overpár már sokkal elképzelhetőbb.
Nagyon nagyot emelt, lehet ott figyel nála a 78s, és nem akarja hogy a flush drawk továbbmenjenek, de szerintem ez sokkal kevésbé esélyesebb, mint az, hogy neki van fdje, esetleg fd egy lyukas sor eséllyel.
Egy szónak is száz a vége: szerintem nincs kész lapja.
az all-in nagyon durván hangzik ebben a szituációban?
hat, erdekes...
szerintem 75%-ban call es a tobbi fold, mivelhogy az esetek szerintem legalabb 30%-ban lehet nala draw, illetve mondjuk 50%-ban overpar (vagy ket overkartya (bloff)), es a tobbi 20% lehetne az a hand, ami jelenleg erosebb nalad...
mit gondoltok ehhez a saccolashoz, megalhatja a helyet?
Szerintem is kevésbé valószínű, hogy sora van. AhKh AhQh vagy overpár már sokkal elképzelhetőbb.
Nagyon nagyot emelt, lehet ott figyel nála a 78s, és nem akarja hogy a flush drawk továbbmenjenek, de szerintem ez sokkal kevésbé esélyesebb, mint az, hogy neki van fdje, esetleg fd egy lyukas sor eséllyel.
Egy szónak is száz a vége: szerintem nincs kész lapja.
az all-in nagyon durván hangzik ebben a szituációban?
bocsi, en irtam felre, ugy ertettem, hogy 75%, hogy folytatom a jatekot... Az meg all-in... ;)