dzsairosz
Válasz Demiro kommentjére
2008. márc. 20. 11:23

Engem nem zavart, hogy oltott egész este. Na jó, 5 percig zavart, utána nem. Inkább csak a jelenség miatt írtam róla. Dzsairosz sokat játszik a bosson és mesélte, hogy neki is hasonló tapasztalatai vannak a srácról. Tényleg szomorú, hogy vannak ilyenek. A tegnap este ilyen volt: egy abdullah nevű folyamatosan f**k-olt minenkit. :)

Még több mint egy éve volt egy NL100-on rendszeresen játszó mezőkövesdi gyerek, akinek ugyanez volt a stilusa, folyamatosan fishezett anyázott, angolul magyarul egyaránt. Volt egy partink, amikor KK-m volt, neki meg JJ, az asztal meg KKJ. Minden pénz bement persze. Na ott mit kaptam... Valószínűleg ugyanarról az emberről van szó, csak más nicken. Egyébként tényleg nem rossz játékos. Az meg már boss sajátság, hogy bármilyen nyelven chatelhetsz bármilyen stílusban, káromkodhatsz egész nap. Legrosszabb esetben egy napra letiltanak a chatről.:)

Zoleee
Válasz dzsairosz kommentjére
2008. márc. 20. 12:28

Nagyon kiváncsi lennék kiről van szó? :-)

Szerintem Magyarországon, Mezőkövesden a legmagasabb az egy főre eső pókeresek száma :-) Kapásból tudnák mondani 10 embert aki csak ebből él :-)
Nem beszélve a rengeteg semi profiról....

Szomorú, hogy van közte ilyen is :-(

dzsairosz
Válasz Zoleee kommentjére
2008. márc. 20. 13:55

Szerintem Magyarországon, Mezőkövesden a legmagasabb az egy főre eső pókeresek száma :-) Kapásból tudnák mondani 10 embert aki csak ebből él

A vicc az, hogy ma ezt egy finn játékos is megjegyezte, rákeresett Google-n hol van ez a Mezőkövesd, mert annyian játszanak innen.lol

Élő ügyfélszolgálat