pre 4x -es vagy nagyobb 4bet ilyen játékos ellen
Ellen pár hand alatt látszott nagyon szeret játszani, volt egy 3b callja A8s-el
pre 4x -es vagy nagyobb 4bet ilyen játékos ellen
Ha nincs a postflop játékáról különösebb infód, annyira nem lehet itt megmondani, mi a legjobb. Be is tolhatod, indukálót is betelhetsz. Pre tetszik hogy nagyobbat hívtál a standardnál, lehetne még valóban 1-2 dolcsit rádobni, ha annyira callolgatósnak láttad.
Pre tetszik hogy nagyobbat hívtál a standardnál, lehetne még valóban 1-2 dolcsit rádobni
énis ezt mondom, hogy lehet nagyobbat 4betelni, egyetértek Tir-X-el. minek óvatoskodtok KK-val?
ja és nem az A8s miatt. "OMG" lol
Száraz boardon akkor sem fogod 1 utcán betenni normál posztflop sizeokkal ha most rádobsz még 1-2$.-t. Ha meg az a terved, hogy száraz flopon be is rakd akkor nem "csak" 1-2$-t kell hozzátenni.
Én flopon vacilláltam kicsit , és úgy voltam vele ha A magas színhúzója van vagy valami overpárja úgysem fog már dobni egy 4 b potban, és egy újabb szín turn mindent elrontana, ezért inkább ráborítottam , kb snapcallozott.
Flop: :8d: :2d: :4d: ($29.25, 2 players)
Time4Revenge goes all-in $36.50, Xardaq calls $36.50
Turn: :7c: ($102.25, 2 players, 1 all-in)
River: :td: ($102.25, 2 players, 1 all-in)
Final Pot: $102.25
Time4Revenge shows a pair of Kings
:kh: :kc:
Xardaq shows a flush, Queen high
:qd: :qh:
Xardaq wins $99.75 (net +$49.75)
Time4Revenge lost $50
21pavel90 lost $1.50
ha nem tudjuk h mindennel calloz pre, akkor a nagyobb 4betnek semmi előnye nincs, mivel nem bánjuk KKval ha az embi calloz, és 11es pre size-nál is annyi utcán tesszük be 100bbdeep amennyin akarjuk.
Igazából annyi, hogy Tir-X szerint sokat calloz (ami félreértés csak) tehát teljesen jogos a nagy 4bet, csak ebben a konkrét handben én meg úgy gondolom, hogy 0 infónk van emberről, tehát felesleges.
vadállat meg továbbra sem tudott érdemben hozzászólni, vagy válaszolni amit kérdeztem :D
misirulez: két dolog miatt emelnék nagyobbat pre: az infónk gyakorlatilag 0 róla, tehát: ha feszes akkor is értékért megy a bet, a KK egy feszes range ellen is nagyon jó, ha laza akkor meg úgyis megad, ami szintén +EV. tehát, miért is felesleges a nagyobb 4bet?