kacorkiraly
Válasz Tir-X kommentjére
2012. okt. 7. 22:34

sztem a 88 határeset. ugye vered a kézbepárok 50 százalékát, ezért lehet vele értékért 3betelni és alatta pedig set-re callolni. persze 3betelhet minden kézbepárral és tévedek.

kacorkiraly
Válasz kacorkiraly kommentjére
2012. okt. 7. 22:45

én azt nem értem miért lenne jobb betolni mint check callolni

KisMuck
2012. okt. 8. 12:06

Nem mondtam hogy ezt el kell fogadni, de gondoltam leírom én mit tennék.

Elfogadom.

én azt nem értem miért lenne jobb betolni mint check callolni

Sorry srácok,elnéztem.Azt hittem marad vm még elötte és elöttünk is,voltaképp ai-t kell calloznunk.A betolnit úgy értettem,h a kis maradékot visszatoljuk,amikor mi ch-elünk,ő meg potbetel,tehát nem cbet ai akartam menni.
De most elgondolkoztam.Lehet,h mégis jó 1×űen ai menni(elsőként).Én nem teszek sok A-t a rangebe,ő pedig úgy érezheti,h ez nekünk jó bluffcard.A ch pedig nem jó,mert ingyen lapot kérhetne és temérdek action-killer jön riverre.
Tehát: elsősorban betenném ezen a turnön és nem ch-elnék.Ha pedig így játszottad easy callnak gondolom.

BelaKecske
2012. okt. 8. 17:47

ritkán blöffölnek bele 100bb+-t így turnon, amikor hero raklap hand-el cc-zhet, infó nélkül én se adnám meg. a push meg nyílván agró image és herocall-ra képes playa ellen lesz jó.

KisMuck
Válasz BelaKecske kommentjére
2012. okt. 8. 19:33

ritkán blöffölnek bele 100bb+-t így turnon, amikor hero raklap hand-el cc-zhet, infó nélkül én se adnám meg. a push meg nyílván agró image és herocall-ra képes playa ellen lesz jó.

Igazad van,de ha a szitut nézzük és tegyük fel ilyen esetben,amit a srác leírt,h már volt dinamika közöttük,magadat a helyzetbe képzeled nem adsz meg itt QQ-val,ha már így játszottad?Őszintén.

Élő ügyfélszolgálat