Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > KK pozícióból deepen NL100

kanrich_
Válasz zend kommentjére
2008. aug. 18. 4:53

Itt most én is Argentínával értek egyet. Kellett volna az a preflop 4bet, nagyon is kellett volna. A regulár olyan sok lappal sqz-elhet, hogy az hihetetlen, feltételezem a sqz range-e nem 5%, ahhoz pedig már elég sok pénz van bent, hogy azt simán elvigyük a királyokkal. A 4 bet további előnye, hogy a parti sokkal könnyebben játszható lesz ilyen deepen poz-ból a későbbi utcákon.

ceewyl
Válasz lederman kommentjére
2008. aug. 18. 11:18

Miert olyan rossz itt a call PF??
Mi a csudaert akarjuk, h dobjon az 57-es VPIP fish PF, amikor TPvel mar be fog pakolni egy csomo penzt, es gondolom any2val megad pre, es igy nem kell nagyon aggodnunk miatta...

Sztem PF a call sokkal jobb a fish miatt! Fish nelkul persze 4bet.

Ez szerintem egyenlő egy öngyilkossággal.
Egyrészt később sokkal nehezebb lesz nagy potot építeni, ill. ezt csak nálunk jobb lap lesz hajlandó megtenni, amit pedig nem szeretnénk.
Másrészt ha lejön egy ilyen board, és bb-nél netán QQ, JJ, AK, AQ... van, akkor nem fog kifizetni, míg egy emelt potnál egy esetleges overpairt sokkal nehezebben tudna dobni.

Én komolyan nem értem, mi fantázia van két ellenfél ellen így menni KK-val, főleg hogy mindkét ellenfélnél bármi lehet.

Terrorka
Válasz ceewyl kommentjére
2008. aug. 18. 12:09

pre flop raise KK -val, minden poziciobol, bárki is az ellenfél. és flopon is reraise.

Élő ügyfélszolgálat