Szerintem all-in! Én legalábbis betolnám
Allin. ha dobom és meglátom a gyengébb lapját akkor verem a fejem a falaba, hogy kicsavarta a kezemből a moster lapjaimat. Viszont ha AA van nála akkor meg beírom neki chatbe, hogy nh :)
Véleményetek szerint mi lehet az a range, amivel egy ilyen regulár, aki engem ugyanolyan jól ismer, mint én őt (és persze tudja, hogy kb. azt játszom, amit ő) visszaemel egy ilyen akció után?
Az AK-t én itt teljességgel kizárnám, azzal biztosan nem csinálja ezt, a JJ-t is, mert az itt ilyen akció után dobja. Lehetséges, hogy ezt QQ-val így játsza?
Kérdés, hogy Ti mit csinálnátok a helyében, ha QQ lenne Nálatok? Erre nagyon kiváncsi vagyok!
Én KK-val is láttam már 4betet, nem all-inig, jó játékostól. Aztám hogy jó játék-e, azt nem tudom :)
Én KK-val is láttam már 4betet, nem all-inig, jó játékostól. Aztám hogy jó játék-e, azt nem tudom :)
Ez fura, hogy szinte mindenki azt írja, hogy KK-t nem dobunk preflop soha, pláne 100 BB-ért. El lehet engedni KK-t preflop, és el is kell, pontosan cash gameben és pontosan 100 BB-ért. De csak egyetlen egy esetben. Ha teljesen biztos vagy benne, hogy az ellenfélnél AA van. És itt nem range-ről beszélek, hanem arról amikor nagyon jól ismered az ellenfelet, mert rengeteget játszottál vele, és a licitálási minta szinte ordít arról, hogy ász párja van. Ez egy olyan szituáció. Ha all-int tol talán könnyebb lenne a call, de így hogy csak 44-ig emel, ez nagyon gyanus, hogy szeretne behívni a potba KK-val QQ-val. Szerintem ez dobható.
Az igazság az, hogy én nem igazán tudom, hogy QQ-val mit kellene csinálnom, ha Villain helyében lennék. Talán a legjobb megoldás az, ha egyből all-in tolnék, hiszen Hero simán lehet squezze-en, a short stack-kel meg nem nagyon foglalkoznék. Más tekintetben még ott van mögöttem két játékos, akik szintén azt nyilatkozták, hogy valamilyen szinten erősek... és ugye még szinte semmit nem raktam be, vagyis simán dobhatok nagy fájdalom nélkül és várhatok egy jobb lehetőségre... Szerintetek?
Az adott partiban, az ellenfél egy picit gondolkodott, majd utána emelte ezt a fura összeget...nekem nagyon gyanús volt, és az adott pillanatban sokkal valószínűbbnek tűnt, hogy AA van nála, mint QQ. Sokat gondolkodtam és eldobtam a királyokat, mire a short stack AKo-t, Villain pedig ászokat mutatott és nyert.
Hangsúlyozom, hogy ezzel nem a saját igazamat akarom mutatni, tiszta sor, hogy range ellen kell gondolkodni. Meg fogom nézni, hogy hány esetben kell QQ legyen nála, hogy nulla EV legyen a megadásom, feltételezve, hogy a flop után így is, úgy is all-in kerülünk.
Az igazság az, hogy én nem igazán tudom, hogy QQ-val mit kellene csinálnom, ha Villain helyében lennék. Talán a legjobb megoldás az, ha egyből all-in tolnék, hiszen Hero simán lehet squezze-en, a short stack-kel meg nem nagyon foglalkoznék. Más tekintetben még ott van mögöttem két játékos, akik szintén azt nyilatkozták, hogy valamilyen szinten erősek... és ugye még szinte semmit nem raktam be, vagyis simán dobhatok nagy fájdalom nélkül és várhatok egy jobb lehetőségre... Szerintetek?
Az adott partiban, az ellenfél egy picit gondolkodott, majd utána emelte ezt a fura összeget...nekem nagyon gyanús volt, és az adott pillanatban sokkal valószínűbbnek tűnt, hogy AA van nála, mint QQ. Sokat gondolkodtam és eldobtam a királyokat, mire a short stack AKo-t, Villain pedig ászokat mutatott és nyert.
Hangsúlyozom, hogy ezzel nem a saját igazamat akarom mutatni, tiszta sor, hogy range ellen kell gondolkodni. Meg fogom nézni, hogy hány esetben kell QQ legyen nála, hogy nulla EV legyen a megadásom, feltételezve, hogy a flop után így is, úgy is all-in kerülünk.
nice fold :)
Ez fura, hogy szinte mindenki azt írja, hogy KK-t nem dobunk preflop...
Én nem tudom, hogy dobtam-e.... bár többször volt, hogy éreztem nála az AA-t, de nem engedtem.