KK preflop megjátszása NL50 deepstack
Az ellenfél statja 35/25/2,2/61 preflop 3bet 13%. Előzmény nincs.
Full Tilt Poker, $0.25/$0.50 NL Hold'em Cash Game, 6 Players
LeggoPoker.com Hand History Converter
CO: $35
BTN: $19.15
SB: $50.25
Hero (BB): $106.30
UTG: $126.45
MP: $90.55
Pre-Flop: :Kc: :Kh: dealt to Hero (BB)
UTG folds, MP calls $0.50, CO calls $0.50, 2 folds, Hero raises to $2.25, MP raises to $4, CO folds, Hero raises to $12.75, MP raises to $39, Hero raises to $106.30 and is All-In, MP calls $51.55 and is All-In
Milyen?
brilliáns / standard / kínos / nagyon gáz :)
brilliáns:)
Nem nagyon tudnám dobni...
Nem is kérdezem, hogy AA volt nála.:)
hát dobni ilyenstattal tényleg nehéz bár39 el lehtne engedni főleg deepán esetleg qq lehetnála de jj biztos nem ritkán kk de én aa-ra tippelnék
Ez a limp reraise ez annyira biztosan ász, vagy király pár, hogy az csak na...Mivel Nálad volt a király pár, és a csávó van akkora fish, hogy így játsza az ászait, tutira AA-ra tenném.
Mindennek ellenére 99%, hogy képtelen lennék dobni ellene a királyaimat :( A flopot azonban az első rerase után talán megnézném, és ha ott ászt találnék, akkor dobnám.
Ez a limp reraise ez annyira biztosan ász
Miután fölraktam a hand-et vettem észre hogy limp/reraise-t játszott, az asztalnál végig abban a hiszemben voltam hogy a nagyvak az ellen tolom...
3 óra folyamatos játék végén volt, pont amikor ki akartam ülni.
Szóval tényleg AA volt nála. Ha a preflop limp/reraise nem kerüli el a figyelmetet akkor a preflop 3bet csak call, a szet value miatt, postflop meg dobható, illetve biztos hogy nem 200 BB-ért játszom. Nagyon bosszant hogy pont a deepstack asztalon néztem be ezt a handet.:(
Tanulság: 1,5 óránként szünetet kell tartani.:)
Basszus, ja hogy ez még ráadásul pont a deep stack asztalon történt? :( Azt nem vettem észre. Full Tilten nyomod továbbra is egyébként?
200BB deepen, nem szívesen játszok full stack-ért KK-val. Ez a limp/raise, majd 5bet nagyon KK+ típusú lapra utal. Sztem a 5bet-re hosszú távon nem éri meg a push, talán a legjobb, amit tehetünk, ha dobunk.