Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > KQ -variaciok, hogy kellene?

misirulez
Válasz prosi83 kommentjére
2012. júl. 24. 22:35

weaktight | Hand | KJo - $1/$2 No Limit Holdem

Egy kicsit hasonló hand. Nem tudom mire callolt itt a reg?! :D

Én nem látom ez miben hasonlít. Ráadásul, hogy érted, hogy mire callolt? Láttad a mutatást? Pre OP ez a KJo sqz mennyire fontos szted 30on? Gondolom elég magas lehet a sqz értéked, ha ilyen szitukban is tolod, így végképp nem értem min lepődtél meg, hogy itt rosszabbal callol. Szerintem az sokkal megrázóbb lenne ha olyan lappal callolna turnon amit riveren eldob.

rusherninja
Válasz misirulez kommentjére
2012. júl. 24. 23:18

Én nem látom ez miben hasonlít.

-fullja volt neki is riveren :D

prosi83
2012. júl. 25. 6:03

Látom szeretsz kötekedni. Miért ne lett volna jó sqz szitu ez? A hand csak azért volt meglepő, mert splitre adott meg.

Ha vállalsz oktatást szólj, tetszik a pedagógiád. Költői kérdésekkel vezetsz rá a lényegre, nem? :P

misirulez
Válasz Littlemage kommentjére
2012. júl. 25. 13:37

Rosszul látod semmi kötekedés nincs.

Miért ne lett volna jó sqz szitu ez?

Jó sqz szitu lenne egyébként ha teljesen bluffbol teszed valami spekulatív lappal gondolom polarizálásról halhattál már. Csinálsz egy olyan preflop blöfföt ami arányaiban túl ritkán fog sikerülni, hogy megérje cserébe lesz egy használhatatlan lapod, pozin kívül. Mivel ugye a mutatást én nem látom és ha jol tudom ongamen te sem így egyáltalán nem biztos, hogy splitre calloltak le. De ha már itt tartunk felteszek még kérdést amire kíváncsi vagyok, szerinted ez költői kérdés lesz mint írtad szerintem te nem tudod mit jelent a kifejezés. Szóval milyen laptól vártál megadást a turnon, amit egyébként a floppon eldobtak volna? Illetve mik azok a lapok amik riveren úgy callolnak, hogy rosszabbak de nem adtak volna meg ennél nagyobb betet.

want2push
2012. júl. 25. 14:01

$0.50/$1 No Limit Holdem
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
UTG ($86.83) 87bb
UTG+1 ($104.50) 105bb
CO ($142.87) 143bb
BTN ($119.01) 119bb
Hero (SB) ($98.50) 99bb
BB ($53.59) 54bb

Pre-Flop: ($1.50, 6 players) Hero is SB :qc: :kd:
1 fold, UTG+1 raises to $3, 2 folds, Hero calls $2.50, 1 fold

Flop: :ks: :3d: :3c: ($7, 2 players)
Hero checks, UTG+1 bets $3.50, Hero calls $3.50

Turn: :kh: ($14, 2 players)
Hero checks, UTG+1 bets $8, Hero calls $8

River: :qs: ($30, 2 players)
Hero ($84)?

Nekem nem tetszik itt a sokak által írt kis méretű river donk. Nagy lapom van, nagyot is akarok nyerni. A játékom vagy egy 3/4+ pot (akár overbet) típusú bet, vagy c/r.

vadallat
2012. júl. 25. 14:15

semmiképp nem checkelném a rivert, hogy ne tudjon mögénk checkolni. alap...

prosi83
2012. júl. 25. 15:39

Rosszul látod semmi kötekedés nincs.

Jó sqz szitu lenne egyébként ha teljesen bluffbol teszed valami spekulatív lappal gondolom polarizálásról halhattál már. Csinálsz egy olyan preflop blöfföt ami arányaiban túl ritkán fog sikerülni, hogy megérje cserébe lesz egy használhatatlan lapod, pozin kívül. Mivel ugye a mutatást én nem látom és ha jol tudom ongamen te sem így egyáltalán nem biztos, hogy splitre calloltak le. De ha már itt tartunk felteszek még kérdést amire kíváncsi vagyok, szerinted ez költői kérdés lesz mint írtad szerintem te nem tudod mit jelent a kifejezés. Szóval milyen laptól vártál megadást a turnon, amit egyébként a floppon eldobtak volna? Illetve mik azok a lapok amik riveren úgy callolnak, hogy rosszabbak de nem adtak volna meg ennél nagyobb betet.

A kommented első 2 sorával tulajdonképpen egyetértek, bár az ellenfél tényező sztem fontosabb.
Polarizálásról nem hallottam még, lécci magyarázd el!
Költői kérdés pl.: Buzi-e vagy? :P Láttam a lapjait, mivel eljutottunk showdown-ig. Pont ezért volt érdekes számomra.
Tényleg nem tudom, hogy miért jó neked ez a stílus, de hajrá!

misirulez
Válasz prosi83 kommentjére
2012. júl. 30. 15:53

Buzi-e vagy? :P
Tényleg nem tudom, hogy miért jó neked ez a stílus, de hajrá!

Teljesen normálisan álltam hozzád és a kérdéseim sem költőiek voltak. Azért kérdeztem mert nem értettem, gondoltam hátha tudsz olyat mondani amit én ne tudnék. De látom nincs értelme, mert halvány fogalmad sincs. A hsz.-ed is olyan weak mint a hand amit beposztoltál.

M3nyus
2012. júl. 31. 7:37

Én azért megnézném azt az adatbázist ahol rászűrünk a pre 3bet SB KJo-ra (uh még előttünk 1 call is volt),megeszem ha plusszos... Van, hogy enngem is elkap a hév s 3bet KJo-val de én azt ugy hívom tilt...

chivasr911
Válasz M3nyus kommentjére
2012. júl. 31. 9:10

Én azért megnézném azt az adatbázist ahol rászűrünk a pre 3bet SB KJo-ra (uh még előttünk 1 call is volt),megeszem ha plusszos... Van, hogy enngem is elkap a hév s 3bet KJo-val de én azt ugy hívom tilt...

ha nem tudsz callozni, akkor fogd fel úgy, hogy első osztályú blockereid vannak, és blöffből 3betelsz(ilyenkor nyilván nem örülünk ha calloznak). KQ-val nagyon jól lehet bizonyos helyzetekben félig blöffből 3betelni, azért mondom h blöffből félig, mert általában ilyenkor nem szeretnénk ha calloznának, de ha pl sqeezeltünk, és fish volt a ccaller, akkor sokszor domináljuk a 3bet call range-ét, de úgy általánosan is: azt a lapot, ami nem jó egy callra, azt nyugodtan blöffbe lehet fordítani egy 3bettel ha jó a szitu, sokszor egy AJ, AT-t is jobb így megjátszani(most itt olyan szitukról beszélek, amikor nem domináljuk a callozó rangeét, tehát "ritkán ad meg rosszabbal", nyilván BBvsD meg sokak ellen más okból lehet 3betelni az AJ-t stb

Élő ügyfélszolgálat