medgypeti
2008. márc. 26. 17:43

KQs c/f turn?

***** Hand History for Game 3020915062 *****
$50.00 NL Texas Hold'em - Wednesday, March 26, 04:09:14 2008
Table Bogoria10 (Real Money)
Seat 2 is the button
Seat 1: zipfer10 ( $52.35 )
Seat 2: HBaas ( $176.17 )
Seat 3: malacarne78 ( $71.80 )
Seat 5: Referee87 ( $59.10 )
Seat 6: Raphmil ( $48.09 )
malacarne78 posts the small blind [$0.25].
Referee87 posts the big blind [$0.50].
Dealt to Referee87 [ Qc Kc ]
** Dealing down cards **
Raphmil raises [$2.00]
zipfer10 folds
HBaas folds
malacarne78 folds
Referee87 calls [$1.50]
** Dealing Flop ** [ Qd, 9h, 9d ]
Referee87 checks
Raphmil bets [$3.00]
Referee87 raises [$9.00]
Raphmil calls [$6.00]
** Dealing Turn ** [ Ts ]
Referee87 ???

Tibibacsi
Válasz medgypeti kommentjére
2008. márc. 26. 18:24

Nem értek az SH-hoz, de UTG emelést megadsz nagyvakról KQ-val?
Eléggé dominált lap és rossz a pozíciód.
Az a gond hogyha most belenyitsz akkor már végig kell menni, és nagyon úgy néz ki hogy nem lesz elég a top párod. Nem látom jelenleg milyen lapot versz meg amivel adja a flop reraise-t.

BaLa
Válasz Tibibacsi kommentjére
2008. márc. 26. 19:22

Preflop dobnám, pont azért, hogy elkerüljem az ilyen szituációkat.
A turn nehéz helyzet. Egy UTG emelőnél szerintem nagy százalékban jobb lap van, főleg hogy megadta a c/r-t a flopon. Egy emeléssel talán meg lehet próbálni eldobatni pár jobb lapot, de akkor nagy valószínűséggel folytatni kell a blöfföt a riveren is és akkor már rengeteg pénz ment be határeset lapra. Nálam ez c/f inkább.

want2push
Válasz BaLa kommentjére
2008. márc. 26. 21:01

UTG és UTG+1 játékos emelése ellen nem szívesen nézek flopot a vakokról egy 6 személyes asztalon. Szóval kicsit határesetnek érzem ezt a megadást.

Sztem a hiba elsősorban a flop játékoddal volt. Komoly showdown értékű lapod volt, minek check/raise-elni vele?

Inkább check/call-ra játszottam volna a flopon. Free card belefér, mert igazándiból csak az a rossz, ha egy ász esik le. Rosszabb lappal valszeg úgysem mer majd újra hívni a turn-ön.

Ahogy ment én a turn-ön check/fold-ot játszanék. Persze ez nem nagyon van szinkronban a flop játékoddal, de én nem erőltetném azt a blöfföt.

Zoli
Válasz want2push kommentjére
2008. márc. 26. 23:51

Sztem a hiba elsősorban a flop játékoddal volt. Komoly showdown értékű lapod volt, minek check/raise-elni vele?

Ezt úgy érted, hogy olyan lapokkal érdemes check/raise-t játszani amik védelemre szorulnak? (Pl. A8-al vagy TT-vel 8 magas flopon.) Csak azért kérdem mert ezeket én is gyakran elszúrom, és ha a c/r-re dob azt gondolom milyen jó húzás volt még egy extra tétet begyűjteni.

Élő ügyfélszolgálat