Legmagasabb szett 2 játékos ellen veszélyes asztalon (NL50 full ring)
Előzmények:
------------
HERO gyakorolja a sok asztalos játékot, a szokásosnál több asztalon (full ring, 10max) és a szokásosnál kevesebb stat HUD-on való megjelenítésével. Az asztal általában feszes, egy korai emeléssel sokszor el lehet vinni a vakokat. Az elején HERO is feszesen kezdett (10/8), de aztán fellazult 21/17-re. HERO statjai ebben a sessionban nem kiugróak, kivéve: cbet 80%, flop és törn AF is elég magas, river AF nem értékelhető. A 3Bet: 5%, ami nem sok, csak a többiekhez képest (többi játékos: 3Bet 1-3%).
Bár a statok alapján UTG1 (is) halnak tűnik, ő is sok asztalon játszik, ritkán emel, viszont értelmes megadó lapokkal megad. Korábban többször láttam már full ringen, akkor is sok asztalon. Azért ilyen kevés a közös hand, mert én ritkán játszom FR. Valószínűleg használ HUD-ot.
SB (szerintem hal) csak egy asztalon játszik, ismeretlennek számít, miden hand ebből a sessionból származik. A viszonylag értelmes 19/13 ellenére elég sokat open limpelt korai pozícióban is idióta kezekkel (J6s), de értelmes kezekkel is (77).
Statok:
-------
UTG1 (736 hands)
VPIP: 25, PFR: 3, 3bet: 1.8, fold to 3bet: 75% (4), WTSD: 27, W$SD: 54.1
cBet: 70, Fold to Cbet: 42, AF: 26/21/26
SB (228 hands)
VPIP: 19, PFR: 13, 3bet: 1.6, fold to 3bet: 50% (2), WTSD: 31.4, W$SD: 45.5
cBet: 50 (6), Fold to Cbet: 42 (7), AF: 20/24/29
Parti:
-----
$0.25/$0.50 No Limit Holdem
8 Players
Stacks:
UTG UTG ($79.28) 159bb
UTG+1 UTG1 ($53.32) 107bb
MP1 MP1 ($61.63) 123bb
MP2 MP2 ($75.72) 151bb
CO CO ($81.28) 163bb
BTN BTN ($49.61) 99bb
SB SB ($36.60) 73bb
BB HERO ($56.82) 114bb
Pre-Flop: ($0.75, 8 players) HERO is BB :qd: :qs:
1 fold, UTG1 calls $0.50, 4 folds , SB calls $0.25, HERO raises to $2, UTG1 calls $1.50, SB calls $1.50
Flop: :5d: :qh: :jh: ($6, 3 players)
SB checks, HERO bets $4, UTG1 calls $4, SB calls $4
Turn: :8s: ($18, 3 players)
SB checks, HERO bets $12, UTG1 calls $8, SB calls $8
River: :9s: ($46, 3 players)
SB goes all-in $18.60, HERO ???
A preflop és flop utáni tervet nem írom le, majd a végén. A kérdés a river, de ha korábbi megjátszásban lennének eltérő vélemények (nyilván lesznek), jöhet a kritika :)
nagyobb raise pf, és valszeg turnon szintén nagyobbat, így akár foldolni is lehet a rivert, utg-től semmi valuet nem nyersz, csak sorral berakja és a bb se nagyon sokszor lesz blöffön.
nagyobb raise pf, és valszeg turnon szintén nagyobbat, így akár foldolni is lehet a rivert, utg-től semmi valuet nem nyersz, csak sorral berakja és a bb se nagyon sokszor lesz blöffön.
eldobnám, de úgy, hogy megvárom amíg lejár az idő, hogy ne nekem kelljen megnyomni.
Amúgy sb nem hinném, hogy szarabbal hívna értékért, és fishy szal sok Tx lehet itt nála, ahogy a másik fishnél is, meg valszeg passzívan játsza a turn sort meg a KT-t is mind a kettő.
Dobnám, aztán remélném hogy 9T van az egyiknél, és a river megmentett;)
Engem az érdekelne hogy miért írtad át a handet? Turön nem nagyon stimmelnek a számok XD Riveren a potsize sem jó xd.
SB checks, HERO bets $12, UTG1 calls $8, SB calls $8 ???
engem az érdekelne, ha nagyobbakat betelünk minden utcán(ezzel egyetértek), amivel egyértelműen szűkítjük a range-ét mindkét játékosnak, akkor lesz-e tt-n kívűl bármilyen tx a kezükben, amivel végig callolnak, és ami miatt dobunk a riveren?
Engem az érdekelne, ha nagyobbakat betelünk minden utcán(ezzel egyetértek), amivel egyértelműen szűkítjük a range-ét mindkét játékosnak, akkor lesz-e TT-n kívűl bármilyen Tx a kezükben, amivel végig callolnak, és ami miatt dobunk a riveren?
eldobnám, de úgy, hogy megvárom amíg lejár az idő, hogy ne nekem kelljen megnyomni.