Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > Lurdy Póker 100/200 200bb 4bet push pre

hokuszpoker
Válasz tmbrüno kommentjére
2015. ápr. 14. 20:42

Szerintem itt a bankroll management is kepbe jon, ha szamit higy lemakolnak es nincs csak keves penz akkor dobas. Amugy dinamikafuggo abszolut, lurdyban nagyon laza agressziv jatek folyt amikor ott voltam.
Mivel eloben mindenki AK-ra teszi a 3betet ha ez az elso igy kb flip lesz, de azert nagyon dinamikafuggo ez eloben

R+
2015. ápr. 14. 20:50

Szerintem itt a bankroll management is kepbe jon, ha szamit higy lemakolnak es nincs csak keves penz akkor dobas.

Ha ez a tényállás akkor tényleg dobás, csak utána fel kell állni az asztaltól és otthagyni csapot papot.
És elgondolkozni rajta hogy lehet be sem kellett volna ülni.

hokuszpoker
Válasz R+ kommentjére
2015. ápr. 14. 21:48

Ha ez a tényállás akkor tényleg dobás, csak utána fel kell állni az asztaltól és otthagyni csapot papot.
És elgondolkozni rajta hogy lehet be sem kellett volna ülni.

A gond az, hogy itthon annyira kicsi penzt lehet nyerni 100-200-on illetve mert a rake itt elfogadhato, nem erdemes lejjebb ulni. A deep struktura miatt meg nagyon sok penz kell ha jo bankroll managementet tartasz. Kivancsi lennek hogy hero mekkora bankrollal jatszik, en ugy latom a regularok boven 1M folott vannak

csabacz
Válasz hokuszpoker kommentjére
2015. ápr. 14. 23:29

A gond az, hogy itthon annyira kicsi penzt lehet nyerni 100-200-on illetve mert a rake itt elfogadhato, nem erdemes lejjebb ulni. A deep struktura miatt meg nagyon sok penz kell ha jo bankroll managementet tartasz. Kivancsi lennek hogy hero mekkora bankrollal jatszik, en ugy latom a regularok boven 1M folott vannak

Egyszer valaki írta, hogy 100/200-on 4-5ezer ft-os órabér hozható egy jó reg-nek, a gyenge mezőny miatt.
Ez akkor nem reális, vagy ez annyira "kicsi pénznek" számít?

tmbrüno
2015. ápr. 15. 0:17

Hát köszönöm a sok választ, jó kis topic jött össze. :)

BelaKecske
Válasz Krejdül kommentjére
2015. ápr. 15. 0:24

A szokássá válás elkerülése érdekében moderáltam a hozzászólások egy részét inkább.

Matematikailag a megadás lesz a jó, nyilván elgondolkodhatsz azon, h mennyire érdemes varianciát bevállalnod meg mennyi edged van az asztalon, mennyi rollod a limitre blabla, de plusszos lesz.

WINAMAXDONK
2015. ápr. 15. 1:21

Bravó kecske szép törlés !!! Nincs is helye a rasszizmusnak!!

hokuszpoker
Válasz csabacz kommentjére
2015. ápr. 15. 4:52

Egyszer valaki írta, hogy 100/200-on 4-5ezer ft-os órabér hozható egy jó reg-nek, a gyenge mezőny miatt.
Ez akkor nem reális, vagy ez annyira "kicsi pénznek" számít?

Rakerestem two plus twon mit mondanak az elo nyeresei eselyekrol es ott 10bb-t, nagyon jo jatekosnak 15bb-t mondanak. 8 dollaros oraber meg nem szamit annyira jonak, itt azert sok jobb jatekos is van mar. Amugy ez a hand 6 embernel igy megadas, az ezres emeles nem tipikusan AA v KK amugy sem, de meg ezekkel egyutt is jo a megadas.

Mennyire 'kulturalt' es biztonsagos a lurdy, nem szolnak be a laza roma jatekosok?

tmbrüno
2015. ápr. 15. 8:55

Mennyire 'kulturalt' es biztonsagos a lurdy, nem szolnak be a laza roma jatekosok?

Hát azért nem szabad szemérmesnek lenned és mindent magadra venni. :D

misirulez
2015. ápr. 17. 13:21

snapcall egy flipre 88 ellen ekkora deadmoneynál.
Ilyen élő 100/200 játékokban egy 40k AI = online cg 25bb-s pushal :D

Élő ügyfélszolgálat