Nem tudok dobni?? (NL100 6max)
Azt hiszem itt az ideje újból végiggondolnom a nagy párokkal való játékot...
4en voltunk az asztalnál, az ellenfélről nem olyan sokat tudok, de elég aggronak tűnt.
Hero:kb 250
MP:kb 130
SB
BB
Dealt:Qh Qd
PF: Hero bets 3,5 MP calls 2 folds
Flop: Jd 5d 6s
Pot:8
Hero bets 6, MP raises to 15, Hero raises to 35, MP calls
Pot:75
Turn: 6d
Hero checks MP checks
Rivere:3d
Hero checks MP bets 50 Hero calls
MP shows: 55 full house
Hogy kellet volna?
Preflop és flop sztem ok. A floppon valszeg még énse dobtam volna, elég draw heavy a board. Van ráció a visszaemelésben (akár nagyobbat is visszahívhattál volna, talán még az all in megadása is vállalható, ha az ellenfeled egy agresszívebb típusú személyiség...).
De a turn és a river kártyák egyaránt nagyon rosszak voltak a te szempontodból. Így a river sztem egyértelmű fold.
Sziasztok!
Kérdésem, hogy van-e valamilyen egyszerűen körvonalazható szabály a magas párokkal történő játékra, mint a legtöbb játékos hajlamos vagyok túljátszani. Én is. Mondhatjuk-e hogy a flop re-raisere általában fold, ha nincs lenn nyílvánvaló draw? Mondjuk átlagosan agresszív játékos ellen.
Köszi: Z
Amint egyre többet gondolkozom ezen a leosztáson, egyre kevésbé tetszik a flopon a reraise.
A river persze egyértelmű fold, csak már kissé tilten voltam, és az jutott eszembe, hátha a turnon összejött neki a flush, de slowplayelni akarta, és most nincs szive elbukni a partyt:) persze ez elég meredek, és egyáltalán nem indokolt feltevés.
Lehet hogy a flopon jobb a check-raise? Mindenesetre olcsóbbnak tűnik. Ha az ellen elég aggro a flop check-re úgyis emelni fog. Ha a flop check-raiset megadja, onnan check/fold, vagy check call. Ha visszaemel fold. Mi a véleményetek erről a lehetőségről?
Nekem nem tetszik a chck-raise. Semmi okom feltételezni, h hátul vagyok, ha pedig az ellenfél draw-n van egyszerűen él a free card lehetőségével...
Nem figyeltem eléggé, ezen a flopon tényleg sok a draw. Egy "draw mentes" flopon így játszottad volna?
Nem figyeltem eléggé, ezen a flopon tényleg sok a draw. Egy "draw mentes" flopon így játszottad volna?
Nem hiszem. Mert játszanám úgy? Egy A vagy K is verhet + valószínűleg elöl vagyok, miért ne emelnék?
Sziasztok!
Kérdésem, hogy van-e valamilyen egyszerűen körvonalazható szabály a magas párokkal történő játékra, mint a legtöbb játékos hajlamos vagyok túljátszani. Én is. Mondhatjuk-e hogy a flop re-raisere általában fold, ha nincs lenn nyílvánvaló draw? Mondjuk átlagosan agresszív játékos ellen.
Köszi: Z