Nero SH leosztásai
Sziasztok! Nero vagyok, NL50 SH-t játszok leginkább. Az érdekesebb és kérdéses leosztásokat fogom ide berakni.
Csak bátran.
NL50 SH river kérdés oop 2 barrel után
Ellenfél 34/25, fold to 3bet 25%, fold to cbet: 29/0/0 Afq:22, 141hand WTSD: 42%
Kérdés a river játék: bet, ch/c, ch/f?
$0.25/$0.50 No Limit Holdem
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG ($82.49) 165bb
UTG+1 ($75.36) 151bb
CO ($50) 100bb
BTN ($51.81) 104bb
Hero (SB) ($68.71) 137bb
BB ($51.58) 103bb
Pre-Flop: ($0.75, 6 players) Hero is SB :ad: :qd:
2 folds, CO raises to $1.50, 1 fold, Hero raises to $5, 1 fold, CO calls $3.50
Flop: :qs: :2d: :js: ($10.50, 2 players)
Hero bets $5.25, CO calls $5.25
Turn: :4h: ($21, 2 players)
Hero bets $14.50, CO calls $14.50
River: :kd: ($50, 2 players)
hány hand?wtsd?
hány hand?wtsd?
elsö blikkre: gondolom azert 3betelted mert elég cs és simán fizettetni fogod a szarabb handjeit,de itt az a baj hogy a range broadway handjeit(és 9T)tökéletesen telikúrta ez a river...persze nem azt kell nézni hogy mi ver el hanem komplett rangeben kell gondolkozni:Jx rosszabb Qx-ek fizethetnek és fd blöffbefordulhat...
nehéz handnek tünik,elég kétkedve mondom,de talán blocket/foldolnék 5$-ig a fenti okok miatt,J-Qxel calloznak de raiselni szerintem itt csak jobb fog
Turn cr eszembejutna, amennyiben szeret betelni ha checkelsz.
river value az már nem nagyon van meg sok minden oda is ért, persze a 6magas fd besült, de azért ez nem lesz olyan sűrű, nem hinném hogy lenne elég indok a cc-re.
Check/fold a jó a riveren.
nincs tér blockbet/foldra
check/fold
elsö blikkre: gondolom azert 3betelted mert elég cs és simán fizettetni fogod a szarabb handjeit,de itt az a baj hogy a range broadway handjeit(és 9T)tökéletesen telikúrta ez a river...persze nem azt kell nézni hogy mi ver el hanem komplett rangeben kell gondolkozni:Jx rosszabb Qx-ek fizethetnek és fd blöffbefordulhat...
nehéz handnek tünik,elég kétkedve mondom,de talán blocket/foldolnék 5$-ig a fenti okok miatt,J-Qxel calloznak de raiselni szerintem itt csak jobb fog