Soha nem dobnám el. Értelmes ember nem játszik így soha nagyon erős lapot, szettet stb. Pláne ha hozzátesszük, hogy még tiltel is, szerintem simán elöl vagyunk. Mindössze egyetlen embernek tudnám ezt eldobni a világon, az egyik ismerősömnek, aki az AA-t úgy játssza, hogy preflop 1000 bébé is all in, hogy ne vágják le, valamint ha kis párral bejön a szettvadászat, akkor floppon teszi ugyanezt.
Soha nem dobnám el. Mindössze egyetlen embernek tudnám ezt eldobni a világon, az egyik ismerősömnek, aki az AA-t úgy játssza, hogy preflop 1000 bébé is all in, hogy ne vágják le, valamint ha kis párral bejön a szettvadászat, akkor floppon teszi ugyanezt.
Online vagy elő pró az ismrsöd?
A partra vsszatérve ez kuka a 48 is ver :)
Szerintem ennek a shove-nak az alja pár+draw, ami ellen sem állunk annyira fényesen.
De simán elképzelhető, hogy settel is így játszik valamiért..
Szerintem fold.
sima fold, itt nem hogy hátul vagyunk az "értékhívása" ellen de a legtöbb draw ellen se equity, se odds.
ha tilten van sima fold, ha nem akkor meg sima fold :)
$0.50/$1 Zoom No Limit Holdem
PokerStars
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG Catch69 ($95.65) 96bb
UTG+1 mateb ($114.13) 114bb
CO Time4Revenge ($104.51) 105bb
BTN uuzka ($165.52) 166bb
SB veterankwu ($50.50) 51bb
BB kuczenty91 ($102.44) 102bb
Pre-Flop: ($1.50, 6 players) Time4Revenge is CO :ac: :ad:
2 folds, Time4Revenge raises to $3, 2 folds, kuczenty91 calls $2
Flop: :8s: :4s: :jh: ($6.50, 2 players)
kuczenty91 checks, Time4Revenge bets $4.50, kuczenty91 goes all-in $99.44, Time4Revenge ?
Soha nem dobnám el. Értelmes ember nem játszik így soha nagyon erős lapot, szettet stb. Pláne ha hozzátesszük, hogy még tiltel is, szerintem simán elöl vagyunk. Mindössze egyetlen embernek tudnám ezt eldobni a világon, az egyik ismerősömnek, aki az AA-t úgy játssza, hogy preflop 1000 bébé is all in, hogy ne vágják le, valamint ha kis párral bejön a szettvadászat, akkor floppon teszi ugyanezt.
elég kevés pénz van bent, szóval el lehet dobni simán, valószínű valami nit fish egyébként, legtöbbször flip közeli mutatás lesz, néha meg jól hátul leszünk a 2párok, setek ellen...a TPTK-ert meg blokkoljuk ami még néha csinálhat ilyet, starson egyébként gyorsan megnyitnám az összes asztalát hátha máshol is allin van, és akkor calloznék:D