Haha, nagyon vicces vagy. Én hülye meg megnéztem, mert azt hittem, hogy valaki komolyan gondolja. Úgyis kevés érdemi hand van itt, nem kellene még ilyesmivel fárasztani bennünket!
wow. nem is láttam h ilyen deepen ültök, így még inkább fold.
emberek 36 bb deepen volt a parti! én nem az a típus vagyok aki mindent feltesz egy Ász pókerre!
emberek 36 bb deepen volt a parti! én nem az a típus vagyok aki mindent feltesz egy Ász pókerre! nem is biztos hogy a range előtt vagyunk xS
fullal v flushel nem hiszem h instant minrrlt volna riveren. a readem alapján kizártam h 88 tt v 99 legyen nála, csak színsorral láttam értelmét h ilyen maga biztosan emel. amit verek az a kj flush de 2 lap is ver a qj meg a 76 str8 flush oO
szerintem ha itt shovelunk az elégé túljátszás x_X
csak színsorral láttam értelmét h ilyen maga biztosan emel. amit verek az a kj flush de 2 lap is ver a qj meg a 76 str8 flush oO
szerintem ha itt shovelunk az elégé túljátszás x_X
szerintem min rr jó lehet, mivel arra nem fog tudni dobni illetve belevelingelheti magát még egy min rr-re tehát villain ugy gondolja hogy Cshero meg akarja alázni, ezért ő visszaaláz. + nagyon jó PO.dzot - : )- kap a callra TT szerü lapjával :)
Tény, hogy gyakorlatilag semmilyen hand elemzés nincs kint napok óta, szal akár ilyeneket is ki lehet rakni, de talán mégse kéne :)
handhez: A turn checkel eléggé alúlreppelted a lapod, így az ellenfél erősnek gondolhatja magát még akár nut flössel is, néha fullal. Bár ha itt ai mész, ellenfeled szemében Ászpóker és színsor lesz a range-ed de reménykednék benne, hogy látni akar egy ilyen erős lapot, ezért megadja.
sima dobás, de előtte köpnék egyet
Ne kockáztass, fold! :p