Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL 100 FR AA póker bajban riveren

Bumbanas
Válasz rusherninja kommentjére
2012. júl. 19. 9:29

Haha, nagyon vicces vagy. Én hülye meg megnéztem, mert azt hittem, hogy valaki komolyan gondolja. Úgyis kevés érdemi hand van itt, nem kellene még ilyesmivel fárasztani bennünket!

csicsi
2012. júl. 19. 10:12

wow. nem is láttam h ilyen deepen ültök, így még inkább fold.

Roleks
2012. júl. 19. 10:22

emberek 36 bb deepen volt a parti! én nem az a típus vagyok aki mindent feltesz egy Ász pókerre!

you mad bro?!

mese
Válasz Roleks kommentjére
2012. júl. 19. 11:16

Image

báró
2012. júl. 19. 12:39

emberek 36 bb deepen volt a parti! én nem az a típus vagyok aki mindent feltesz egy Ász pókerre! nem is biztos hogy a range előtt vagyunk xS
fullal v flushel nem hiszem h instant minrrlt volna riveren. a readem alapján kizártam h 88 tt v 99 legyen nála, csak színsorral láttam értelmét h ilyen maga biztosan emel. amit verek az a kj flush de 2 lap is ver a qj meg a 76 str8 flush oO
szerintem ha itt shovelunk az elégé túljátszás x_X

Teljesen jogos...nagyon nehezen,de fold..

ivan41
2012. júl. 19. 13:47

csak színsorral láttam értelmét h ilyen maga biztosan emel. amit verek az a kj flush de 2 lap is ver a qj meg a 76 str8 flush oO
szerintem ha itt shovelunk az elégé túljátszás x_X

Rosszul látod, még J7 is ver. Tehát jogos a dobás.

JociBalboa
2012. júl. 19. 14:17

szerintem min rr jó lehet, mivel arra nem fog tudni dobni illetve belevelingelheti magát még egy min rr-re tehát villain ugy gondolja hogy Cshero meg akarja alázni, ezért ő visszaaláz. + nagyon jó PO.dzot - : )- kap a callra TT szerü lapjával :)

Image

Image

BelaKecske
2012. júl. 19. 15:15

Tény, hogy gyakorlatilag semmilyen hand elemzés nincs kint napok óta, szal akár ilyeneket is ki lehet rakni, de talán mégse kéne :)

handhez: A turn checkel eléggé alúlreppelted a lapod, így az ellenfél erősnek gondolhatja magát még akár nut flössel is, néha fullal. Bár ha itt ai mész, ellenfeled szemében Ászpóker és színsor lesz a range-ed de reménykednék benne, hogy látni akar egy ilyen erős lapot, ezért megadja.

Romsy
2012. júl. 19. 16:19

sima dobás, de előtte köpnék egyet

want2push
2012. júl. 20. 10:42

Ne kockáztass, fold! :p

Élő ügyfélszolgálat