-flop call rangeben benne lehet szerintetek a 89 T9 kt ? v azzal inkabb crlne ?
-turnon szerintetek van aki csak callozna kt sorral ?
-én optimistan több flush lapot tettem a rangebe amivel callozhat és verem
98 pikk T9 pikk kj pikk illetve ha nagy barom talan vmi drillel is super herocallozhat bár erre nem lattam sok esélyt h drillel le calloz de lattam mar 1-2 érdekes dolgot v h egy moron és ktoval játszhat igy illetve megadhat de erre sincs sok esély sajnos (nem tudtam még eldönteni rola h "jo" jatekos e v egy barom)
-de viszont nem olyan sok aj-t tettem a rangebe mivel nem értettem h miért csak callozot flopon(főleg h elég magas flop cr illetve cbet raise volt még akkor) , qjot meg el dobna flopon arra gondoltam
-szoval csak az aj-tol feltem de viszont vmiért azt felteteleztem h nem lehet nala olyan sokszor mert crlne top 2 parral mivel kicsit aggronak tunt postflop
(qq aaval tuti sqzlt volna foleg mivel egy fish callozta open raisemet)
-szoval x sec gondolkozas utan ratoltam még mindig nem tudom h tényleg lehet e nala 98 t9 v kj flush h ezekkel a lapokkal igy játszana e illetve
h hany %ban játsza meg igy egy hasonlo reg az aj top 2 parjat flopon
mit gondoltok ? xD
mit gondoltok ? xD
igazából már maga donk is egy erős range, ellenfélfüggő persze, de mind1 is, mert bet/foldon lesznek az összes gyengébbel, meg ez nem az a szitu ahol blöffcatchelni fog, szóval herocallt se várhatunk elégszer, mint más spotokban
-én optimistan több flush lapot tettem a rangebe amivel callozhat és verem
98 pikk T9 pikk kj pikk illetve ha nagy barom talan vmi drillel is super herocallozhat bár erre nem lattam sok esélyt h drillel le calloz de lattam mar 1-2 érdekes dolgot v h egy moron és ktoval játszhat igy illetve megadhat de erre sincs sok esély sajnos (nem tudtam még eldönteni rola h "jo" jatekos e v egy barom)
A flopon jóval nagyobb bet kell, a riveren pedig csak call.