NL 100 QQ 140bb deep
$0.50/$1 No Limit Holdem
OnGame
3 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
BTN ($150.30)
SB bocsi60 ($87.60)
BB Hero ($141.25)
Pre-Flop: ($1.50, 3 players) Hero is BB :qd: :qc:
BTN raises to $3, bocsi60 folds, Hero raises to $10, BTN raises to $26.75, Hero calls $16.75
Flop: :js: :6d: :as: ($56, 2 players)
Hero checks, BTN checks
Turn: :ks: ($56, 2 players)
Hero checks, BTN checks
River: :5h: ($56, 2 players)
BTN 18/14 10% 3bet (90 hand) 4 bet 3-0.
A stackek alapján ez egy igen jó light 4 bet számára, és utólag íly 3 way lehet jobb lett volna betolni ellene, viszont mivel nem sok infom volt róla így a call mellet döntöttem.
Elég kedvezőtlen bord érkezett számomra. Mi lenne az optimális? Érdemes e 5 bet all in tenni? Ha nem hogyan tovább 2 utcás ch-ch ch-ch után?
preflop beraktam volna, így szerintem c/f river.
Egyetértek crazyvel. Ennél rosszabb board nem nagyon van a QQ-nak és nem hiszem, hogy érdemes blöffölnöd. Én is preflop pakolnám be.
Kb milyen effektív az ahol ellene csak call az optimális 170bb+? Valaki csinálhatna már egy jó kis deep videot :)
Kb milyen effektív az ahol ellene csak call az optimális 170bb+? Valaki csinálhatna már egy jó kis deep videot :)
c/f, amit versz, azzal mögédcsekkel, A-szal , és K-al betel, mondjuk A-t nem tennék a kezébe, ha betel KQ, KJ lesz nála
A másik QQ vagy TT, ritkán 99 is a range-ben van sztem. Ax valószínűtlen, setje, kétpárja nem lehet.
Jó lenne róla egy AF-et tudni főleg a riverre, esetleg history. Ha elcheckeled, akkor blöffbe fordíthatja a 99-et. Tehát magas Af-nél c-c-olnék.
Ha a te statjaid idióta agro képet festenek rólad, magas AF, sok 3betcall, 4bet call, akkor b/f-olnék, hátha kifizet egy TT.
c/f, amit versz, azzal mögédcsekkel, A-szal , és K-al betel, mondjuk A-t nem tennék a kezébe, ha betel KQ, KJ lesz nála