mrj
2009. febr. 23. 18:34

nl 100 sh QQ river kérdés

Everest No-Limit Hold'em, $1.00 BB (6 handed) - Everest Converter Tool from FlopTurnRiver.com

MP ($113.70)
CO ($85.10)
Button ($96)
SB ($143.85)
BB ($105.35)
Hero (UTG) ($124.10)

Preflop: Hero is UTG with QImage, QImage
Hero bets $3.50, 4 folds, BB calls $2.50

Flop: ($7.50) 10Image, 9Image, JImage (2 players)
BB checks, Hero bets $5, BB calls $5

Turn: ($17.50) 4Image (2 players)
BB checks, Hero checks

River: ($17.50) 8Image (2 players)
BB bets $17.50

Total pot: $17.50 | Rake: $17.50

az ellenfélről nem tudunk semmit, turn játék is érdekelne, de leginkább a river. Lehet itt emelni vagy csak call?

kisrapi
Válasz mrj kommentjére
2009. febr. 23. 19:02

Turn bet/fold 12, river call, nincs rosszabb lap amivel megadná az emelést szvsz

mrj
Válasz kisrapi kommentjére
2009. febr. 24. 10:58

köszi, a turn checket én is gyengének éreztem, de mikor zsinórban mákolnak le valahogy bátortalan leszek. rivert is csak megadtam, 89-et mutatott. Itt érték maradt az asztalon mert sztem a turnön is adta volna a fél potot.

kisrapi
Válasz mrj kommentjére
2009. febr. 24. 11:51

köszi, a turn checket én is gyengének éreztem, de mikor zsinórban mákolnak le valahogy bátortalan leszek. rivert is csak megadtam, 89-et mutatott. Itt érték maradt az asztalon mert sztem a turnön is adta volna a fél potot.

Fél potnál szvsz itt többet kell emelni turnben, 12nél kisebbet nem emelnék.
Ha jól gondolom most léptél 100-ra, lehet azért van még ez a bátortalanság....amúgy hogy megy, ha megkérdezhetem?!

mrj
Válasz kisrapi kommentjére
2009. febr. 24. 13:18

hát, nem is tudom:)

nagyon oda kell figyelnem hogy az általam kívánt 22/18-at tudjam hozni, 8-10 körüli pf 3bettel.
picit elbambulok és rögtön az nl50 12 asztalon megszokott 14-12-t játszom ami nem nagyon nyerő itt. De a 300BB-s asztalokat nagyon szeretem:) csak kár hogy max kettő fut belőle általában.

7k hand után minusz 1 bi a mérleg de az allin equitym -6.5 beülő, szóval gyakorlatilag minden esik nekik, nekem meg szinte semmi. Deep AI pf AA val és társai, volt minden mint egy jó mesében:)

majd meglátjuk, hogy mi lesz a vége, igazából jan óta elég peches vagyok az asztaloknál, de azért pluszos a mérleg egy picit, set-jeim hozama is az elmúlt 50k alatt pont fele mint előtte nagy mintában. Várom hogy megforduljon.

amúgy Ti milyen statokkal játszátok a nl100 sh-t? ha van erről topic az is érdekelne, mert nem találtam. Neked hogy megy? olvastam hogy nehezen indult.

want2push
Válasz mrj kommentjére
2009. febr. 24. 13:28

Turnön esetleg lehet egyet emelni. A river csak call.

Remélem jobb szériába kerülsz hamarosan! :)

kisrapi
Válasz mrj kommentjére
2009. febr. 24. 16:31

hát, nem is tudom:)

nagyon oda kell figyelnem hogy az általam kívánt 22/18-at tudjam hozni, 8-10 körüli pf 3bettel.
picit elbambulok és rögtön az nl50 12 asztalon megszokott 14-12-t játszom ami nem nagyon nyerő itt. De a 300BB-s asztalokat nagyon szeretem:) csak kár hogy max kettő fut belőle általában.

7k hand után minusz 1 bi a mérleg de az allin equitym -6.5 beülő, szóval gyakorlatilag minden esik nekik, nekem meg szinte semmi. Deep AI pf AA val és társai, volt minden mint egy jó mesében:)

majd meglátjuk, hogy mi lesz a vége, igazából jan óta elég peches vagyok az asztaloknál, de azért pluszos a mérleg egy picit, set-jeim hozama is az elmúlt 50k alatt pont fele mint előtte nagy mintában. Várom hogy megforduljon.

amúgy Ti milyen statokkal játszátok a nl100 sh-t? ha van erről topic az is érdekelne, mert nem találtam. Neked hogy megy? olvastam hogy nehezen indult.

Igen, az első 30k handem NL100-on breakeven volt szinte, előtte pedig 50en elég jó BB/100at sikerült hoznom...aztán én is lazultam kicsit...több 3-bet, több lopás, stb...és utána sikerült egész szépen nyernem, december volt a csúcs, 6.5PTBB/100-al(az all-time BB/100-am 3.5 re emelkedett dec végére), de azóta termet váltottam, szóval nem tudok nyilatkozni

Élő ügyfélszolgálat