Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL 30 - AQ 3bet parti overcallozó ellen

retroseven
2012. ápr. 21. 0:14

NL 30 - AQ 3bet parti overcallozó ellen

$0 pot at $0.15/0.30 No Limit Hold'em - 6 max on Ongame Network | TheHandConverter.com: Powered by DeucesCracked.com

Fogalmam sincs, hogy egy ilyen fish mivel cold callolhat egy hátsó poziciós 3betet.
AJ ? AQ ? AK ?
88 ? 99 ? 1010 ? JJ ? QQ ?!
Néha néha lesz nála egy túlértékelt KQs...
Nyilván a mincheckraise range AJ, AQ, AK, 88...
Flushdrawval nagyobbat emel.
Szóval tulajdonképpen dobnom kellett volna a minbetre...

redner28
Válasz retroseven kommentjére
2012. ápr. 21. 1:13

Axs-re nem is gondolsz?Mert ha fish,akkor gondolnod kellene.Ebben az esetben A7,A8-al is játszhatja ezt,plusz AA,88,77,AK,AQ,AJ,AT,amivel ezt a minrézt egy fish megcsinálja.
Én egyébként dobtam volna.

BelaKecske
2012. ápr. 21. 1:14

valszeg passzív fish, kevés a hand, van aki ellen berakom itt, de többnyire a fold jó.
igazából any párral callolhat, AAval is sc-vel is, any Axel. minraiselni szinte csak jobban fog.

am ezt a co-t nem biztos h 3betelném AQ-val bu-ról, mert ennyi hand alapján értelmesnek tűnik s nem valószínű h callolni fog eleget, h ez jó legyen. + az se baj ha a feltehetőleg station fish bejön vakról.

mese
Válasz BelaKecske kommentjére
2012. ápr. 21. 11:20

jobban tetszene a pre call, hogy alacsonyan tartsuk a potot, ismeretlenek ellen. flopon ha találunk valamit még mindig lehet akciózni. jelen esetben pedig talán bet/fold-oltam volna flopon.

BelaKecske
Válasz mese kommentjére
2012. ápr. 21. 12:07

jobban tetszene a pre call, hogy alacsonyan tartsuk a potot, ismeretlenek ellen. flopon ha találunk valamit még mindig lehet akciózni. jelen esetben pedig talán bet/fold-oltam volna flopon.

miért talán? postflop bet/fold mellett mi jutott még eszedbe?

mese
Válasz BelaKecske kommentjére
2012. ápr. 21. 12:17

miért talán? postflop bet/fold mellett mi jutott még eszedbe?

eszembe jutott még a chback is, de egyébként arra írtam, hogy nem bet/3bet AI-t játszanék!

bloodwolff
2012. ápr. 21. 12:25

Preflop call +1. Igy viszont nem biztos hogy elengednèm, egy 62/10es èpp elègszer tèved el rosszabb àsszal, kombodrawval, mèg 3bet potban is, hogy megèrje a call. +miniraise nem csak 2pàr+egy ilyen arcnàl sokszor kis raise kis lap, nagy raise monster(akàr 3bet potban is nèha)

Élő ügyfélszolgálat