NL 30 riv bet/fold vagy x/c?
Sziasztok!
Villienről sajnos 156handem van csak.
Ezalatt: 25/16 1.53b
cbre 4/1x dobott eddig
BvM-re eddig lovoldozott es volt 13/4 xr, persze tudom h ez így kb semmit nem jelent a hand szám miatt de mégis vlmi iránymutatás.
Jelzem amikor jatszottam meg kevesebb info volt róla kb olyan 90hand lehetett, szóval ismeretlen de reg.
Na most amiért beraktam ezt a handet, mert még mindig a fejemben maradt, hogy inkább callolni kellett volna, de az se nagy hiba ha fold es megy a note kovi alkalommal meg majd pluszt csinálok belőlle.
Na most amit én gondolok:
Flopon call range: 22,TT, JOo JOs KTo KTs ATs(2db kör és pikk) KJo KJs (K9s-ben nem vagyok biztos, mivel 3way cbeteltem és a fish is bent volt, szóval 50%ban berakhatjuk)
na most ez osszesen: 57kombo kb
Turnön úgy gondoltam hogy a szetjeit raiselni fogja 22, TT,
Riveren 43$ ba kell megadjak 18$ kb 29% pot oddsom lesz
nézzük riveren mivel csinálja meg ezt a raiset:
value: mondjuk h a 22-t beleteszem, mert ritkan de lesz slowplayelt jatek így.
a 2párjait mindig callolni fogja
Itt amit nála látok az egy K9s JQs JQo, (JTs de már az is benne van a turn raiseben)
Tehát igazabol 25kombo vana river betjeben ebbol 22t verek.
Na szóval bocsánat az összeszedetlen leírásomra, próbáltam a flopzillat most elösszőr használni ezért lehet h a számok kicsit pontatlanok, a jövőben megpróbálom elsajátítani.
Szóval kiváncsi vagyok a véleményetekre, alapjáraton nem jellemző hogy itt busted draw-val rámpusholnak, de az sem h szettel slowplayeznek így, az meg kizárt h bármilyen 2párt itt visszatoljon.
Tehát így utólag a call mellett döntenék.
UI: Esetleg a gyenge turn size-om indukálhatta?
Total number of players : 6
Seat 1: Lintzoy ( 22,53 $ )
Seat 2: F1dgeT ( 31,08 $ )
Seat 4: ermination ( 34,98 $ )
Seat 6: mestike99 ( 30,75 $ )
Seat 7: Rusifikatorr ( 30 $ )
Seat 9: Raisin_Boy ( 42,97 $ )
Raisin_Boy posts small blind [0,15 $]
Lintzoy posts big blind [0,30 $]
** Dealing down cards **
Dealt to mestike99 [ Qd, Kd ]
F1dgeT folds
ermination folds
mestike99 raises [0,90 $]
Rusifikatorr calls [0,90 $]
Raisin_Boy calls [0,75 $]
Lintzoy folds
** Dealing flop ** [ 2d, Kh, Ts ]
Raisin_Boy checks
mestike99 bets [1,80 $]
Rusifikatorr calls [1,80 $]
Raisin_Boy folds
** Dealing turn ** [ 6h ]
mestike99 bets [3,30 $]
Rusifikatorr calls [3,30 $]
** Dealing river ** [ 7d ]
mestike99 bets [6,30 $]
Rusifikatorr raises [24 $]
mestike99 ???
boccs bedoglott a weiktight :/
Szett azért lehet nála, de ez attól függ, hogy mit lát rólad. Ha regulár akkor van pár általad felsorolt hand ami nem igazán lehet a calling range-dzsében. Három utcát betelsz úgy, hogy floppon azt mondtad van még bent egy fish és ezt riveren raiseli. Nem ismerem a mezőnyt, és info sincs sok az ellenfélről, ennek fényében én eldobnám simán.
Jaj de szörnyű ez a "formátum", próbáld meg konvertálni.
Egy range szűkítéssel könnyebb a döntés; milyen skálával csinálod meg ezt a line-t prefloptól indulva, utcáról utcára.
Elsőre inkább blöffcatch x/c-nak érzem egyébként.
Nem fogsz túl sűrűn rosszabbtól megadást kapni, ellenben egész jól megblöffölhet.
feltetelezi h minimum K on van h 3way cbeteltem igy szertem nem túl jo a bloffcatch
Bet sizing nem igazán tetszik. Sokkal tobb lapot tudunk előadni ha fel pot körül kezdünk. Riveren éppen lehet nálunk 1-2 bluff is, de nála nem sok lap lehet amit verunk. Talan KJ es nehány 10x ami kettőt callol a kicsi turn size miatt. Ezekkel ha hívna akkor bloffbe fordul es nem biztos h képes ra. Ill lehet QJs is amiből az egyik flush-re javul, de a kicsi turn sizing miatt meg bármelyik ott lehet nála talan. Ez tud bloffolni. De összeségében sztem egy check fold is jo ezen a szív riveren.
Szertem elnezted, a river nem kor akkor mar teljesen más lenne a helyzet.
Es igen a turn size kicsi ezt írtam is h hiba.
Én megcsináltam egy utcáról utcára történő szűkítést hero szemszögéből, de előbb kiváncsi lennék, hogy actual hero mire lyukadt ki
meg az jutott eszembe h a turnon felszedett kombo drawival válszeg raiselt volna, főleg a kis sizeom miatt.
Es a szetjeit meg pont ezért flateli szóval igy utólag lehet h jobb itt a fold, sőt river xf mert értek mar nem nagyon lesz benne!