Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL 50 3bet pot oop, flop TPGK hogyan tovább?

Yiirsh
2010. dec. 29. 1:15

NL 50 3bet pot oop, flop TPGK hogyan tovább?

Ellenfél 10/9 fold3bet:81, AF:2,6, AFq:49%

PokerStars No-Limit Hold'em, $0.50 BB (7 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Hero (BB) ($87.10)
UTG ($51.85)
MP1 ($50)
MP2 ($85.85)
CO ($50)
Button ($50)
SB ($39.50)

Preflop: Hero is BB with KImage, JImage
4 folds, Button bets $1.50, 1 fold, Hero raises to $5, Button calls $3.50

Flop: ($10.25) 8Image, JImage, 2Image (2 players)
Hero ?

Kötelező a cbet? Esetleg CC? Hogyan tovább blank ill. szín turnön?

Epiman
Válasz Yiirsh kommentjére
2010. dec. 29. 1:16

Cbetelném, enemy gyakran floatolhatja ezt a boardot, mivel elég száraz. PLusz range balanceolás miatt is cbetelném

crazy3317
Válasz Epiman kommentjére
2010. dec. 29. 1:17

Cbetelném, enemy gyakran floatolhatja ezt a boardot, mivel elég száraz. PLusz range balanceolás miatt is cbetelném

akkor blank törn inkább c/c? spade meg b/c? vagy b/f? OR?

Epiman
Válasz crazy3317 kommentjére
2010. dec. 29. 1:21

akkor blank törn inkább c/c? spade meg b/c? vagy b/f? OR?

Blank turnon néha mehet c/c, de bet is jó
Spade turn b/f, vagy c/f, ellenfélfüggő

nevergreen
Válasz Epiman kommentjére
2010. dec. 29. 2:31

cbet obv, de minek 3betelsz egy ilyen arcot ilyen lappal?

JociBalboa
Válasz nevergreen kommentjére
2010. dec. 29. 2:42

pl:fold3bet:81
de gondolom burol kicsit lazábban nyit mint a 10/9
még maximum a ftocbet in 3bet pot lenne hasznos.

nevergreen
Válasz JociBalboa kommentjére
2010. dec. 29. 3:28

hát ez az, ellene ez blöff, annál a KJs jobb lap sok postflop potenciállal.

gyrv84
2010. dec. 29. 3:41

hát ez az, ellene ez blöff, annál a KJs jobb lap sok postflop potenciállal.

+1 3beteljen Axs,Kxs (x kicsi) lapokkal lightan, és valueból a prémium lapokkal. Ha valaki ennyit dob nyílván eltolódik a rangeünk a light 3bet felé. De KJs sehogy se illik bele.

Yiirsh
2010. dec. 29. 5:55

Én nagyon nem szeretek OOP button ellen csatába indulni. Valszeg ez a posztflop leakjeimből is adódik, de vagy 3betelek vagy foldolok szinte mindent. A fenti ellenfél pl 16%-ban nyit gombról - ha nem talál el a flop, ami elég gyakori lesz, akkor nem igazán fogom tudni +osra kihozni a partyt.
Ez lehet, h egy kissé fit or fold szemlélet, +persze meg lehet nyerni egy kasszát oop lap nélkül is, de vhogy nálam az alakult ki, h ha már pozícióm nincs, legalább legyek én az agresszor.
Valóban blöffbe fordítom itt ez a KJs-t, de az alapcélom pont az, hogy dobjon és ne kelljen floppot nézni, hiszen az ő fold3bet_poszt ip statja is 77% fölött van, tehát any2 val plusszos itt a 3bet, a lap equity-je csak bónusz. :)

A foldcbet_in 3betpot statja 0/6, úgyh cbeteltem, amit adott. A turn spade lett, és itt elkövettem egy nagy hibát, check/callt játszottam. :( Riveren már nem tudtam adni ezek után, CF lett.

Littlemage
Válasz Yiirsh kommentjére
2010. dec. 29. 8:41

szerintem nem jo jatek 3betelgetni ilyen la pokkalvakokbol. most nem erre a partyra gondolok, ellene nyilvan minden szutyokkal mehet, mondjuk azt is inkabb ip. ugy altalaban, pl. AT, AJ KJ, ilyen lapkkal en jobban szeretem megnezni a flopot, mert ha esik valami, akkor valoszinu, hogy te leszel elol, migha ezekkel 3betelsz, akkor a megado rangeben tulnyomoreszt olyan lapokkal fog callozni, ami kb agyonveri ezeket a lapokat. ha meg nem talal el a flop, lehet donkolni ketoverrel, ch/r-elni, floatolni, stb.

persze ha 3betelsz vele, akkor sokszor el fogja dobni a lapjat, s ezzel nyersz 5-6 BB-s kasszat, de azert ezekben a lapokban ennel nagyobb potencial van. ha meg kapsz egy callt, akkor meg lehet, hogy sokat buksz, vagy hiaba van tp-d nagy kasszaban pozicion kivul merenghetsz azon, hogy most mi a szitu.

3betelni vagy teljesen trash, amitol konnyen megvalsz, vagy monsterekkel. persze azzal se kell feltetlen, fugg attol is ki van a partyban, mert fisht pl nem szivesen uldozok ki. amugy az ilyen arcok ellen monsterrel is inkabb csak callozok, mert 3bre eldob mindent, ha csak callozok, akkor meg 1-2 cbetet nyerek vele. meg azert paras tud lenni, amikor latjak, hogy monster op is benne van a ch/r rangedben.

Élő ügyfélszolgálat