NL 50. 5 max. 77-el full 150BB deep
150 BB deepen, nem mondhatom hogy igazán örültem a turnnek.....ti mit tennétek? Supeede: 70 hand alapján 73/6/3.1 és a turn aggr. 4-es
BossMedia Game #929965020: Table Table TH 622 - $0.25/$0.50 - No Limit Hold'em - 18:19:09 - 2008/01/28
Seat 1: THEOpusen ($163.81)
Seat 2: Supeede ($122.28)
Seat 3: bp star ($77.90)
Seat 4: nagyrapi1 ($78.90)
Seat 5: Egopigi ($35.75)
Supeede posts the small blind of $0.25
bp star posts the big blind of $0.50
THEOpusen is the button
*** HOLE CARDS ***
Dealt to nagyrapi1 [7d 7h]
nagyrapi1 raises $2.00
Egopigi folds
THEOpusen folds
Supeede calls $2.00
bp star folds
*** FLOP *** [Jd 7c Ts]
Supeede checks
nagyrapi1 bets $4.00
Supeede calls $4.00
*** TURN *** [Jd 7c Ts] [Jc]
Supeede checks
nagyrapi1 bets $6.00
Supeede raises $12.00
nagyrapi1 raises $26.00
Supeede raises $40.00
nagyrapi1 ????? el lehet ezt dobni? igazából ver a TT de nem is ettől féltem, hanem egy JT-től inkább....
goes all-in with $72.90
Supeede folds
*** SUMMARY ***
Total pot $89.50 | Rake $3.00
Board: [Jd 7c Ts Jc]
THEOpusen won ($0.00), mucks
Supeede won ($0.00), mucks
bp star won ($0.00), mucks
nagyrapi1 won ($89.50), mucks
Egopigi won ($0.00), mucks
Érdekes szitu. Erre azt mondanám, hogy tolj rá egy allint, azt lesz ami lesz... Mivel nagyon aggresszív, ezért számomra inkább az lenne gyanús, ha "sunnyogna", csak megadna, követne engem, hagyná hogy én sétáljak bele a csapdába.
update: most látom csak az eredményt :)
Ha a turnön a 6$os betedre nem 12-t emel vissza, hanem kapásból 40-et, akkor gondolom jóval könnyebben dobtad volna el, nem?
Nem hiszem, hogy ezt el lehetne dobni. De ha már ilyen szépen minraiselgettetek egymásra :), én csak megadtam volna az utolsó turn emelését, és river all-in bármi is történjen. (ezzel esélyt adsz neki, hogy rosszabb lappal OOP még emeljen a riveren is) A turn check-raise emelésére viszont egy rendeset emeltem volna vissza mondjuk 36-40-ig.
ez a miniraise sokkal ilyesztőbb sztem(bár ugye ez meg sokfélét jelenthet...), de erre meg vissza kellett emelnem, a kérdés inkább, hogy ha utána mondjuk ő tolja be az all-int, akkor mit teszek?!
igazából pont 36-ig akartam, a 26 úgy sikerült, h billen ütöttem be, és csak akkor vettem észre az eredményt, amikor már rányomtam a raise gombra:S
Ha 36os emelésre rátolja még el lehet dobni?(addigra beteszek a potba 48$-t), és ha kellően idióta JX-el is simán megcsinálhatja, főleg ha X=A v. K
Viszont tetszik a call és river all-in, nekem ez tűnik a legjobb megoldásnak....
ez a miniraise sokkal ilyesztőbb sztem(bár ugye ez meg sokfélét jelenthet...), de erre meg vissza kellett emelnem, a kérdés inkább, hogy ha utána mondjuk ő tolja be az all-int, akkor mit teszek?!
igazából nincs túl sok parti róla, de amíg benn voltam az asztalnál, felduplázta magát valami hihetetlen lappal, szinte minden emelést adott, és elég gyakran emelt/visszaemelt, egy normális statú regular ellen sztem dobtam volna...
river all-in bármi is történjen.