NL 50 5max - bd full deepen
Mivel a topikomban olyan pörgés van, mintha minden nap Kiszel Tünde aktfotóit postolnám, ezért ezt kiteszem külön topikba:
Ellenfelünk passzív, cs hal, ennyire megőrülni még nem láttam, postflop minraiselt korábban TPTK típusú lapokkal. Pontos számaim nincsenek az agressziójáról.
a river betméretekre is kíváncsi lennék
BTN: $48.94
SB: $155.82
BB: $49.75
UTG: $50.75
Hero (CO): $113.61
Pre Flop: ($0.75) Hero is CO with 7 7
1 fold, Hero raises to $1.75, 1 fold, SB calls $1.50, 1 fold
Flop: ($4.00) 4 K 9 (2 players)
SB checks, Hero checks
Turn: ($4.00) 9 (2 players)
SB checks, Hero bets $2.50, SB calls $2.50
River: ($9.00) 7 (2 players)
SB bets $6.00, Hero raises to $20, SB raises to $34
ha fish, sima allin.
mér nem cbet?
ha fish, sima allin.
mér nem cbet?
gondolom a minimum call az nem kérdés. ;)
De mivel a legtöbb 9-essel megcsinálja ezt, és adja az allint is szóval... kellemetlen, h deepen vagytok, de ha fish nem nézi h mi történik, csak azt látja h 9es drillje van, és még kisebb fullja is lehet :)
amúgy meg az h keveset dobál, az nem baj, mert value beteled ezt a flopot akkor :)
cbet flopon nekem is. itt nem FE miatt, hanem value.:D
nemsok lap ver, ami a kezeben lehet. es a potodds alapjan nekem ez mindenkepp call.
cbet flopon nekem is. itt nem FE miatt, hanem value.:D
nemsok lap ver, ami a kezeben lehet. es a potodds alapjan nekem ez mindenkepp call.
Twitteren azt olvastam, hogy szintet lepsz, vagy rosszul? Sztem az ilyen hh elemzeseket erdemes kulon topicba tenni.
flopon cb nalam is amugy. itt a jatek heveben tuti ratolnam, de nem biztos, hogy jo jatek. Gyakorlatilag a 44-et verjuk csak a fullok kozul, s KK, K9, 79 is benne lehet a rangeben. Az a kerdes, hogy mennyire ertekelhet tul lapokat (megcsinalja ezt egy T9-el vagy A9-el), de ez inkabb ott helyben szokott latszani. Call mindenkepp. az egesznek amolyan slowzott feelingje van amugy.
Q9 volt nála, egyébként pusholtam.
Twitteren azt olvastam, hogy szintet lepsz, vagy rosszul? Sztem az ilyen hh elemzeseket erdemes kulon topicba tenni.
Gyakorlatilag a 44-et verjuk csak a fullok kozul, s KK, K9, 79 is benne lehet a rangeben.