NL 50 - 5ös szett elcsúnyult boardon
$53.5 pot at $0.25/0.50 No Limit Hold'em - 5 max on Ongame Network | TheHandConverter.com: Powered by DeucesCracked.com
Mostanában inkább a bet/fold játékot játszom a check/call helyett.
check call nagyon rossz lenne, valszeg passzív fish az ellen. bet/f jó bár lehet kisebbet betelnék vmivel. de ez is tetszik.
miért izolálsz 55-el oop??? mi a terv postflop?
Sztem végig bet, de nagy hiba a pre emelés. Látom hogy nl10-nl200ig játszogatsz...
miért izolálsz 55-el oop??? mi a terv postflop?
Srááácok már bocsi !
Egy 74/14es játékos ellen mért kéne automatikusan lecheckelnem a nagy vakomat ?
Belimpelt mindenki dobott én meg magamra vállaltam a preflop agresszor szerepét, hogy ha nem jön az 5os akkor egy száraz boardon cbettel hitelesen kitudjam vinni kasszát. Azért emeltem, hogy nyomás alatt tudjam tartani.
Ez a játékos igaz 14 hand alapján volt róla képem sosem fog lefloatolni meg blöffbe fordítgatni a lapját.
Nyilvánvaló, hogy egy ilyen passzív fish ellen nem fogok check/callolni a riveren inkább bet/fold bár a kis emelésemben valamiért belepróbáltam rejteni az indukciót szóval lehet ha allin ment volna kinyögtem volna egy callt.
Srááácok már bocsi !
Egy 74/14es játékos ellen mért kéne automatikusan lecheckelnem a nagy vakomat ?
Belimpelt mindenki dobott én meg magamra vállaltam a preflop agresszor szerepét, hogy ha nem jön az 5os akkor egy száraz boardon cbettel hitelesen kitudjam vinni kasszát. Azért emeltem, hogy nyomás alatt tudjam tartani.
Ez a játékos igaz 14 hand alapján volt róla képem sosem fog lefloatolni meg blöffbe fordítgatni a lapját.
Nyilvánvaló, hogy egy ilyen passzív fish ellen nem fogok check/callolni a riveren inkább bet/fold bár a kis emelésemben valamiért belepróbáltam rejteni az indukciót szóval lehet ha allin ment volna kinyögtem volna egy callt.
Hát nem tudom mit csinált volna két párral a riveren ha checkelek.
Lehet meglátja benne az értéket hisz két párja van... és allin megy.