NL 50 6max. flop flusdraw turn combodraw, hogyan tovább?
Ellenfelem 30 hand alapján 39/7/1.5-öt játszott, nem láttam tőle semmi különöset
$0.25/$0.5 No Limit Holdem
5 players
Converted at weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG karmaxbv ($173.88)
CO Romanuuuus ($63.20)
BTN tuinvrouw ($29.38)
SB FenDeep ($48.75)
BB Hero ($41.35)
Pre-flop: ($0.75, 5 players) Hero is BB :Jh: :Ah:
1 fold, Romanuuuus raises to $1.75, 2 folds, Hero calls $1.25
Flop: :2h: :9s: :Qh: ($3.75, 2 players)
Hero checks, Romanuuuus bets $1.50, Hero raises to $5, Romanuuuus calls $3.50
Turn: :Td: ($13.75, 2 players)
Hero bets $7, Romanuuuus calls $7---itt jó a bet, vagy check-raise esetleg?
River: :4d: ($27.75, 2 players)
kisrapi?
nálam ez ilyen ember ellen preflop 3bet vakról :D :D tudom, hogy az AJ sérülékeny kombináció, de azért bőven a CO felső zónájában van. persze azért rápillantok a fold to 3 bet értékre is. mondjuk 30 hand alapján nem sokat lehet levonni.
3bet utan nem kérdés, hogy ezen a flopon már menne a cbet :)
aztan, hogy turnnél a te játékodban mi a helyes passz. gondban vagyok én is ezzel, elolvasom majd az okosabbak véleményét :))) a river meg megint nem tudom. KB a KJ vagy KT-t vered.... nem hiszem, hogy értelme lenne blöffölni. de ha olyanom van, mostanaban betolom az all-int... persze 3betelt partyban jobban mutat :)))
Szerintem kell a turn bet, de ennél nagyobbat emeltem volna, hogy legyen normális FE-m. Én 10$ körül emeltem volna.
Én nem látom mi jött a turnön, de gondolom nem szín :)
egy iylet látok: :td:
egyébként a turn bet tényleg kicsi. river c/f szerintem, nem érdemes tovább izmozni.
:Td: a turn...
Turn raise 10$, ha riverre nem jön semmi, akkor c/f.
Ez a fél pot hívás elég gyenge, még egy másik húzót se nagyon dobatsz ezzel.
Jogos az észrevétel, túl kicsi a turn bet, ez akkor fel sem tűnt, általában 3/4-potot szoktam emelni....
Jogos az észrevétel, túl kicsi a turn bet, ez akkor fel sem tűnt, általában 3/4-potot szoktam emelni....