Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL-50 6max. QQ kapja a squeeze-t? hogyan tovább?

BaLa
Válasz Agostini kommentjére
2008. máj. 31. 22:52

wow, hol játszol ?:)

Full Tilt

Agostini
Válasz BaLa kommentjére
2008. máj. 31. 23:07

Full Tilt

ohh hát ott tényleg easy push :) overagró barmok ellen :)

lederman
2008. máj. 31. 23:21

ohh hát ott tényleg easy push :) overagró barmok ellen :)

sztem nem túlzott agresszió, ha valaki nem csak prémium lapokkal squeezel. sőt...

Argentína
2008. máj. 31. 23:23

sima all-in
magasabb limiten teljesen standard az 5-bet/push QQ-val...

Agostini
Válasz lederman kommentjére
2008. jún. 1. 0:08

sztem nem túlzott agresszió, ha valaki nem csak prémium lapokkal squeezel. sőt...

ami azt illetti eversten nem vagyok benn biztos,hogy egy ilyen figura ellen jók vagyunk. lehet,hogy betolta és A2o volt vagy 88 vagy akármi,de nem divat ott ez..nagyon nem :) nem egy ftp ahol a 80% vágja mi az a squezze... nem szívesen megyek tönkre QQval everesten. márpedig ebben a passive fish tanyában ahol még egy squezzel se fogsz dobatni AQ+t a 80%al ott nem nagyon látok 88squezzet. inkább a fishek villognak ezzel.

na mind1. én eversten nem tolnám be ,az biztos :)

Agostini
Válasz Argentína kommentjére
2008. jún. 1. 0:11

sima all-in

Everest NL50jéról beszélünk. Gondolom ahol Te játszol az emberek már nem csak a saját lapjukat látják:) és ott elhiszem,hogy ez egy jó \ standard játék.

kisrapi
Válasz Argentína kommentjére
2008. jún. 1. 9:28

sima all-in

Agostininek igaza van abban, hogy itt elég kevés játékos tudja egyáltalán mi az a squeeze, de mivel az itteni ellenfelem az értelmesebbek közé tartozott, ezért rátoltam és dobott is....

Élő ügyfélszolgálat