retroseven
2012. ápr. 26. 0:22

Nl 50 - 86s overbet?!

$0 pot at $0.25/0.50 No Limit Hold'em - 5 max on Ongame Network | TheHandConverter.com: Powered by DeucesCracked.com

Jó a river overbet ?
Volt pár spewy movem az asztalnál, reménykedtem benne, hogy bejön.

Tir-X
Válasz retroseven kommentjére
2012. ápr. 26. 1:26

Javítson ki más, ha tévedek, de sztem pre fold.

Nekem nem tetszik az overbet az A riveren. Ha semlegesebb lap jött volna, akkor oké az eddigi imagedre alapozva jó volna (így már nem kapsz callt Jx-től), de így nem gondolom, hogy nagyon lecallolná, ezt nem tűnik hülye játékosnak. Szerintem.

JociBalboa
Válasz Tir-X kommentjére
2012. ápr. 26. 1:40

river biztosan nem tetszik,
a turn sem tetszik - ? -

BelaKecske
Válasz JociBalboa kommentjére
2012. ápr. 26. 8:46

river sima bet jobb lenne, jubi itt már nemigen fog herocallolni.
eleve overbeteket ritkán látni, csak fishek ellen szoktam inkább valueból, meg néha regek ellen blöffből/valueból jó szitukban, de álltalában elhiszik szal nem eröltetném.

egyébként ha nagyon agr voltál akkor tuti flop emelném meg, nem nagyon fog hinni neked semmivel. (jó regek nem hisznek el páros boardokon semmit, nagyon sokszor)
ha agró, barrelező ember akkor nem tenném, (vagy ha olyan egyenes reg, aki nem megy bele ilyen harcokba) úgyviszont turn is call és river tolnám vissza szerintem.

prosi83
Válasz BelaKecske kommentjére
2012. ápr. 26. 9:30

Ez ultra erős move egy erős kézzel vagy blöff. Nálam turn call, river thin bet.
Kíváncs lennék mit gondolt erről a partiról az ellenfeled...

Dinicsek
Válasz prosi83 kommentjére
2012. ápr. 26. 10:27

Szerintem felesleges az overbet. Nagyjából semmi rosszabbal nem fogja megadni (Esetleg ha pont AJ van nála ritkán, és nem akarja elhinni a 6-osod... De hányszor lesz ez?). Én is a river thinbetre voksolok.

yodalino
Válasz Dinicsek kommentjére
2012. ápr. 26. 10:59

szerintem itt az a gond, hogy az ellenfeled nem tud sok busted draw-t a kezedbe adni, kivéve azokat a floatokat amivel turnon szedtél fel EQ-t (ebből meg közel sincs olyan sok sztem).
A turn sizingod meg tipikus "nutsom van" raise (kétlem hogy ekkorát emelnél egy FD-vel, vagy így fordítanál blöffbe egy 77 szerü handet), és ezt megfejeled egy river overbettel. Hiába voltál eddig pl 60/40 én elhinném Neked a 6ost :)

Amugy meg érdekes téma ez az overbet, nekem az a tapasztalatom hogy lehet bármilyen imaged, az elsőt mindíg elhiszik, szoval az inkább legyen blöff

vadallat
2012. ápr. 26. 11:17

overbet-tel értéket vesztesz, kisebb bet-tel talán megadja. tehát melyik a jobb? egyértelmű.

retroseven
2012. ápr. 26. 11:29

Újra átgondolva a partit:

1, Floppon emelek rá vissza és river thin valuebet
2, Turn call és riveren ha hív egy kis gondolkodás után allin vagy ha checkel thinvaluebet

Élő ügyfélszolgálat