NL 50 FR KK multiway potban
Gondoltam kipróbálom a FR játékot, egyből lenne is pár kérdéses handem. Első az az, hogy itt törvényszerű hogy ha TPTK-m van akkor valakinél set? Mert ma és tegnap kb 10 ilyen szitu volt....
ossMedia Game #1007319231: Table Table TH 269 - $0.25/$0.50 - No Limit Hold'em - 19:30:37 - 2008/03/22
Seat 1: Snajperist ($28.41)
Seat 2: kaindi ($100.08)
Seat 3: vizler ($32.00)
Seat 4: skyggeman ($49.25)
Seat 5: GordÃk ($26.78)
Seat 6: kellisz1 ($72.92)
Seat 7: schussi ($50.00)
Seat 8: m4ncr4ft ($12.30)
Seat 9: drugQ ($24.65)
Seat 10: nagyrapi1 ($98.57)
GordÃk posts the small blind of $0.25
kellisz1 posts the big blind of $0.50
skyggeman is the button
*** HOLE CARDS ***
Dealt to nagyrapi1 [Ks Kc]
schussi calls $0.50
m4ncr4ft folds
drugQ calls $0.50
nagyrapi1 raises $3.00
Snajperist folds
kaindi calls $3.00
vizler folds
skyggeman folds
GordÃk calls $3.00
kellisz1 folds
schussi calls $3.00
drugQ calls $3.00
*** FLOP *** [Qh 5h 6d]
GordÃk checks
schussi checks
drugQ bets $3.00
nagyrapi1 raises $15.00 gondolom itt a visszaemelés az jó...
kaindi folds
GordÃk folds
schussi calls $15.00
drugQ goes all-in with $21.65
nagyrapi1 calls $21.65----?
schussi calls $21.65
*** TURN *** [Qh 5h 6d] [Qc]
schussi checks
nagyrapi1 ????? nem pont ezt a turnt szerettem volna látni...hogyan tovább?
Szerintem a flop visszaemeles jo, bar nekem kicsit nagynak tunik...
Turnon meg, hat, szerintem ezt tolni kell, akkora mar a pot...
Szerintem a megjátszás jó. Flop emelés szerintem kicsit nagy ... viszont visszatolták rád.... floppon visszaemelésre már toltam volna az all in-t.... mondjuk olyan sokan néztek floppot hogy nem csodálkoznék ha valakinél valamifél drill lenne már flopon.
Mi lett a vége?
Én nem igen szeretem, ha ilyen lappom van és ennyien vagyunk még a játszmában... set gyanús, sőt, ha vki a kisebb 55, 66 pp-vel nyomult, akkor már fullos a dolog, az tuti. Végül pedig a Q póker sem kizárható.
Az allinező már pot comitted volt neki mind1. A másik meg kb. a fél beülőjét tolhatja be még, ha jól látom...
Nem tudok okosat mondani, de sztem bukovári van.
szerintem megint figyelmen kívül hagyjátok, hogy a pot védett, allin van a fickó, és ugye senki sem tudja mi van nála, szóval ha a másik belenyit, az azért fogja tenni, mert szeretné a te stackedet is elnyerni.
ez forditva is igaz, én biztos lecsekkelném, szerintetek érdemes lenne emelni, ha csak fullal v. legalább egy Q trips-el fogja megadni? ebben nincs semmi +EV.
lejöhet a flösse, de egyrészt akkor shortienak addigra úgyis valószínűleg fullja van, szóval nincs értelme védeni a potot, mert az valószínűleg nem a tied.
és ezzel ha jólsejtem schussi is tisztában van, tehát ha belenyit a riveren, akkor ez fold szerintem.
az egyetlen eset, amikor jó vagy, ha mindkettőnek flushdrawja van, de ez elég valószínűtlen, márcsak kombinatorikai szempontból is.